babyonn Şeker çıktı zararlı hiçbir şey tüketmiyorum bebeğin kilosuna etki eder mi merak ediyorum 3-5 gün zaten öndeydi ama şekerle daha öne geçmiş geriliyorum
kincikupelikiz babyonn diyet yapıyorsanız kilo alımı azalması için etki edecektir illa ki zaten bu haftadan sonra bebek aşırı kilo alıyor siz de dikkat ediyorsanız düzelir inşallah
Ccek66 babyonn Bende de şeker var hem diyet hem insülin ile ilerliyorum ama maalesef daha dün gelişiminin 2 hafta önde olduğunu öğrendim. Bende 31+1 haftalığım. Ama 33 hafta çıkıyor ultrasonda. Yani ne yapsam düzene girmiyor. Yapacak bişey yok önemli olan bebişlerimizin iyi olması🌸
Masal777 babyonn canım merak ettim neden bebek onde gider doktora sormayı unuttum 7+3 sanarken yarın 8 haftalık oluyoruz
leylizer babyonn benimde öyle oldu , düzenli şeker ölçtüm evde , beslenmeye dikkat ettim bol yürüyüş yaptım hatta abartmışım 34 te doğuruyordum az kalsın. Sonra yürüyüşü bıraktım 4 hafta yattım 38 de sağlıklı 3.800 bebeğim doğdu
babyonn Ccek66 acaba anne baba olarak siz nasılsınız boy kilo? Benim eşim uzun bebek zaten en başından beri 2şer 3er koya koya gitti tatilde kötü bir beslenmem oldu ardına da şeker yüklemesi denk geldi maalesef ev çıktı. Ama eşim de uzun doktor bacak boyunun falan da uzun olduğunu söyledi bilmiyorum artık
babyonn Masal777 erken döllenme olmuştur belki bu haftalarda başka yorum yapılamaz benim de 4+3te 4+5 çıkmıştı doktorum bu yorumu yaptı ama şimdi 30 haftalık olduk şu anki durum şeker sebepli size tavsiyem beslenmenize dikkat edin her şey kilodan oluyor
Ccek66 babyonn Benimde eşim uzun. Hatta bi ara kontrolde doktor bebeğin bacak boyunun estetik durduğunu yani uzun bir bebek olacağını söylemişti, bana çekmemiş (Benim boyum kısa) diye aramızda gülmüştük. Birde sanırım Erkek bebek olduğu için biraz daha yapılı oluyorlar.
Masal777 babyonn benim kiloda sorun yok zayıfım ama yemeğine dikkat ediyorum ama bişey yesim gelmiyor ilk 6 haftalık gördük normal haftayia uyumlu dedi bu sefer önde gitmiş değişik sizde umarım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah