Eftelya16 bebek332163 Çok iyi anlıyorum doktor kontrolü için hastaneye gittim arabayı az uzağa park ettik bayılacak gibi oldum sıcak hiç yaramıyor 7/24 çalışıyor emektar klima 🥵
bebek332163 Eftelya16 evet rabbim yardımcımız olsun gerçekten bazen klimayı sırtımda taşımak istiyorum 😂
parla94 Eftelya16 ne alacağınız belliyse hemen hallediliyor alış veriş işleri. Kolaylıklar dilerim :)
bebek332163 Eftelya16 evet gerçekten çok zor benim 2. Hamilelik çocuk oldumu bir tık daha zor oluyor çocuğun istekleri parkı derken dinlenemiyoruz
Eftelya16 bebek332163 ilkle ikinci aynı olmuyor hepimiz bu yoldan geçicez günü gelince zaten annesin sorumluluk bitmiyor Allahım yardım etsin 🙂
bebek332163 Eftelya16 amin tüm annelere inşallah onlar mutlu olsun diye kendimizi unutuyoruz rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
mutl Eftelya16 ikinci gebeliğim . 27+3 haftalık . İyiz şükür . Daha bişey yapmadım 😅 30 . Haftadan sonra halılar yıkamaya dip köşe bir temizlik sonra artık bebek kıyafetlerini hazırlarım diye dusunuyorum
Eftelya16 mutl Aman kendinize dikkat edin o aylarda zor olur şahsen benim ilk gebeliğim fakat gebelıkte ne yaşanırsa yaşıyorum tümünü genel olarak sağlığım el vermez heralde 🙃