ikrakusunannessi Ekstra aşırı halsizlik hissetmeye başladım ağırlık çöktü üstüme resmen sizde durumlar nasıl
Eftelya16 ikrakusunannessi kahvaltıdan sonra halsizlik kalp çarpıntısı yaşıyorum ılık duş alıp uzanıyorum kendıme gelene kadar
ikrakusunannessi Eftelya16 26 haftalıktı gittim 3 hafta sonra gel dedi tabi o zaman böyle şikayetlerim yoktu randevum 28 ağustosta
Eftelya16 hunilii Aslen Trabzonluyum. Evlenmeden önce Bursa’da yaşıyordum ailem oradaydı tayinciyiz Batmandayım
hunilii Eftelya16 bende yalovaya evlendim de 16 görünce bursada mısınız acaba dedim. Tayincilik de zor ya Allah yardımcınız olsun süreci güzellikle sağlıkla tamamlayın inşaAllah💙
tugbahakanturhan Büyüyorlar diye düşünüyorum ama inşallah dediğiniz gibi kötü bir şey değildir. Peki hareketleri nasıl benim kız bazen çok sert vuruyor net hissediyorum bazı günler kıpırtı gibi dalgalanma oluyor
Eftelya16 tugbahakanturhan aynı şekilde kaymalar falan hissediyorum bazende tekne hafifte olsa acıtıyor
ikrakusunannessi tugbahakanturhan Bizim kız da öyle genelde dalgalanma şeklinde çok nadir tekme hissediyorum böyle karnım baya baya sallanıyor 🫠
parla94 Eftelya16 bende de vardı aynı durum, nabzım yüksek çıkmıyordu ama çarpıntı hissi çoktu. Ferritinim çok düşmüş serumdan sonra düzeldi
ikrakusunannessi Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kolayca hızlıca kucağımıza alalım 🤲🥰
Eftelya16 hunilii teşekkür ederim çok sağolun ♥️ Gebelıkte taşınmak ektra zor Batman aşırı sıcak bir il 🙂↕️ Bursayı çok seviyorum 🥰
hunilii Eftelya16 bursa güzel ya biz fırsat buldukça gidiyoruz. Biz de taşınmayı planlıyoruz ama doğumdan sonra daha zor olur gibi geliyor bir kesinleşse de bir an önce taşınıp rahatlasak hayırlısıyla
Eftelya16 hunilii Bursa’ya mı taşınacaksınız yani o zaman bebekte oluyor belki daha zor süreç ailenizden biri yardımcı olursa çok güzel olur
hunilii Eftelya16 yok yine yalova içinde taşınacağız ama bebekle muhtemelen daha zor olacak annemle kardeşim gelecekler bakalım
Iremm2611 Son 87 cinsiyet kız🥰tüm hazırlık tamamlandı odasını aldık onu bekliyoruz sonra eşyaları yerleştircez😚
aysgl_1803 Eftelya16 merhaba kızlar bende şuan 22 haftalık olduk kasımın son haftası doğum sezeryan olacam kızım olacak ama iki gündür karnım aşırı sert şişkinlik var sanki sığınamıyorum sindiremiyorum yediklerimi ne yapcam bilmiyorum bu konuda sadece akşamları oluyor bu arada
Eftelya16 aysgl_1803 herkesin bu haftalarda göbüşü alt karnı ile ilgili problemi var gerçekten can sıkıcı hormonsal birsey heralde