ikincikez birisi68 acliklar yüksek tokluklar diyet sayesinde yüksek cikmiyo en fazla 150 çıktı bı iki kez ama acliklar hep 100 üstünde insuline rağmen
ikincikez ikincikez ama acliklar yüksek tokluklarda diyete az uyulmasa 170 oldu iki kez de ona dikkat ediyorum
ikincikez nur1124 şu an için nirmal dendi ama 29+3 um ilerleyen haftalarda nolur bilmiyorum her hafta her hafta çağırıp bakiyolar hem ölçüm defterime hem bebeğe
nur1124 ikincikez Benim detaylı ulturosyonda cıktı bebeğin suyunun fazla oldugu. Ve doktor dedi ki erken dogum olabilir dedi artı 1 kere de erken dogumum var ve bu beni tedirgin ediyor
ikincikez nur1124 benim ilk bebegim 35 haftalık doğdu bunda ise şimdiden gebelik diyabeti çıktı doğum ne tür ve ne şekil olacak inanın hiç bilmiyorum bı sakin yasayamadim şu hamilelik olayını nasip
ikincikez nur1124 çok iyi anlıyorum ama ne yapsak elden birşey gelmiyor ki diyet insülin ölçüm inanın günüm nasıl geviyor anlamıyorum bı de 5 yaşında oğlumda ilgi istiyo
ikincikez nur1124 sabah 10 doz gece 8 doz ama büyük ihtimalle haftaya kontrolde artacak doz yine çünkü acliklar iç açıcı degil
ikincikez nur1124 dusmedikce artırırlar artık alıştım iğneye ilk başladığımda kendime iğneyi batırmak zor gelmişti baya boşuna dememişler başa gelen cekiliyo bebek iyi olsa değse bari günde 6 kez de şeker ölçüm yapıyorum delip deşik oldu parmaklar
nur1124 ikincikez herşey olacağına varır inşallah dogumda sonra kalıcı olmaz atlatırız yoksa sürekli bu iğneyi kullanmak zor
ikincikez nur1124 gerçekten canım doğru söylüyorsun geçici olsun bebeğimiz iyi olsun raziyimsende öyle Rabbim kolaylastirsin ne diyim 27 Ekim görünüyor da o günlere kalcazmi bakalım