niinil1 Babybjorn, ergobaby ve will arasında kaldım. Babybjorn daha güzel sallaniyor digerlerininde yenidoğan pedi ve düz kafa yastığı var. Siz ne düşünüyorsunuz
nrylmzm niinil1 Merhaha biz babybjörn aldık ergonomik açısından en uygunu olduğunu düşündüğümüz için ancak henüz kullanmadık
yurdtas niinil1 babybjörn kullanıyorum sallanması vs gayet iyi ama keske mesh kumas alsaymısım yazın cok daha rahat ederdim ve daha az solma olurdu gibi açık pembe olanı aldım ama rengi soluyor malesef bence kanguru ve anakucagında genel sorun renk solması.Bebeğim seviyor kendi kendine sallanıyor güvenlik olarakta emniyet kemeri gayet sağlam
aydera niinil1 Babynjörn muadili diye mamma aldım henüz denemedik açtım baktım büyük kızım denedi falan 😂 memnun kalacağa benziyorum
fikretbaciniz niinil1 ben mamma markası aldım 7 aydır kulanıyorum ikizlerime çok memnunum dediğiniz markalar çok pahalı be asla farklı bi işlevi yok
niinil1 nrylmzm yorumlarda kumaşında tüylenme oldu yazıyordu kullanmadıysanız bilemezsiniz tabi şimdilik
parla94 niinil1 Babybjörn güvenlik için en iyisi araştırdığım kadarıyla onu aldım, mesh kumaş aldım terletmesin diye
babyonn Merf baby aldık gayet güzel daha kullanmadık ama %65 pamuk kumaşlı yazıyor zaten üstüne müslin örterek kullanırız muhtemelen
ikizannesiasl niinil1 biz maxi cosi aldık kumaşı felan aşırı kaliteli ama sert biraz bebekler sallanabilir mi pek emin değilim