Alara6161 eylusssss 13/9 sınırda demek hastaneye gidilmesi lazım çünkü 14/10 u bulabiliyor gebelikte tansiyon da kolayına düşmüyor malesef bide senin son haftaların nolur nolmaz gidilmesinde fayda var.
aysblz eylusssss 14/9 olmadıkça sorun yok deniliyor 13 görünce yarım saat sonra birdaha ölçün evde takip edin yükselirse gecikmeden acile gidin
eylusssss Alara6161 sürekli ölçüm yaptım 13/6 çıktı günün belli saatlerinde aralıklarla birazdan gideyim o zaman ben
eylusssss uykucukoalaanrs evet 14 riskli diye biliyorum ama 13 olunca da biraz kafam karıştı normalde tansiyonum düşük en yüksek 10 görüyordum
Alara6161 eylusssss son haftaların olduğu için gitmekte fayda var şimdi biz nedesek yanlış olur bende gebelikte tansiyon yaşıyorum hani 13/9 olunca hastaneye atıyorum serum takıyorlar çünkü düşmüyor başka türlü hatta 38+3 ken 13/9 la doğuma alınmıştım
Yadigardemir evet bende erken amaliyata alinacam tansiyon yüzünde benimki 16 çıkıyor yüksek çıkıyor ilaçkulaniyorum 36+1 şimdi 37 gün verdi her şeyim hazır amaliyata girecem bu perşembe
drydnzcftc Yadigardemir bebeginiz kaç kg suan benimde aynı sorun varda hatta bugün nişanım geldi tansiyonum sürekli yüksek ilaçla düşünüyorum
drydnzcftc Yadigardemir ayniyiz şuanda benim bugün nişan geldi korku içindeyim sürekli bide tansiyon 14/15 sürekli doğurmak istiyorum artık dayanamiyorum
Yadigardemir drydnzcftc evet Allah yardımciz olsun cnm benim son 6 gün sabah gidip devlete amaliyat olacağım