fatmabinnaz_bilgi Merhaba kızlar şuan 35+6′yım. Bugün kontrole gittim ve doktorum 37. haftada doğuma karar verdi kızlar. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle 37. haftada doğumum olacak inşallah 🌸
cinderella fatmabinnaz_bilgi İnşalah sağlıkla kucağınıza alırsınız neden 37 de karar verdi doktorunuz biraz daha bekleme şansınız yok mu ne kadar beklerse ciğerleri o kadar gelişir
vanilyalibuse fatmabinnaz_bilgi maşaallahh Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin 💞🌸
1cey fatmabinnaz_bilgi endişe etme 37+1de doğurdum, direkt yanıma geldi, gayet iyiydi de aceleciydi biraz, ama erken hafta sayılmıyor zaten. Doktorlar da keyfi karar vermemiştir mutlaka bir sebepleri vardır zaten.
fatmabinnaz_bilgi cinderella sağol canım teşekkür ederim. Bekleyebilirdik ama bende tansiyon ve şeker olduğu için bekletmek istemedi sanırım 🌸
fatmabinnaz_bilgi 2023z amin canım inşallah. Allah size de sağlıkla sıhhatle vaktinde zamanında kucağınıza almak nasip etsin 🌸
fatmabinnaz_bilgi 1cey doğrudur canım. Bende şeker ve tansiyon olduğu için böyle bir karar alındı diye düşünüyorum