yagmurr14 Kızlar kız kardeşim hamile oldugunu ögrendi 3 agustosta beta 27 çıktı 8 agustosta beta 204 çıktı 13 agustosta beta 383.5 çıktı Sizce güzel bir yükselişmi?
2_cocukluanne yagmurr14 az artmış canım ya benimde az yükselmişti zamanla kanamalarım başlamıştı kürtaj oldum malesef her gebelik aynı değil ama arada sizin gün farkıda var daha çok olması getek artışın az artmış sağlıksız hibi hakkınızda hayırlısı
birannecikk Ben 2 günde 2 katına çıkması gerek diye biliyorum canım inşAllah sağlıkla alır kucağına doktor bişey diyor mu yükselişle alakalı
birannecikk yagmurr14 yükseliş olarak evet güzel ama 5 gün arayla yapılan bi yükselme olduğu için ben bilemedim canım burada benzer durum yaşayan olursa yazarsalar daha iyi olur
yagmurr14 birannecikk banada 5 gün aradaki yükselme az gibi geldi diger yükselme çok güzel ama sanki sonraki yükselme az gibi
yagmurr14 seval210 evet bizde onu diyoruz rabbim kimsenin mutlulugunu yarım bırakmaz inşallah bende hamileyim stres yaptım
yagmurr14 seval210 çok güzel bir duygu bende yeni kürtaj oldum hemen hamile kaldım şükür rabbim herkeze nasip etsin