Allahneverdiysee Kızlar bileniniz vardır 1 bçuk yıl olacak hamile kalamıyorum bir kere kimyasal yaşadım bu süreçte. 2 gün gecikme var erken gebelik testi yaptım gözle görünen çok hafif silik var
Allahneverdiysee Normalde gecikmem ama kimyasal gebelikten sonra bir kere daha böyle gecikme yaşadım ama hamile değildim . Acaba yine öyle bir durum mu var heveslenmek istemiyorum çünkü çok yoruldum artık hayal kırıklığına uğramaktan
bebekisteyen Allahneverdiysee canım bence bir şey yok erken gebelik testi sanırım benim de bir buçuk yıl oldu Allah en yakın zamanda nasip etsin
Allahneverdiysee birannecikk ilk gözle gördüm ama bana da kuruma gibi geldi durdukça daha belli oldu çünkü
Allahneverdiysee birannecikk hafta sonu girdi araya olmazsam eğer pazartesi gününe kadar o zaman veririm anca ama regl olacak gibi sancılarım var birkaç gündür olurum diye düşünüyorum yüne tutamayım bir heves yazdım buraya bakma 🤷♀️yoksa hiç umudum yok
birannecikk Allahneverdiysee olsun öyle düşünme umut hep var Allah’ın izniyle Rabbim ol der ve olur sen gönlünü ferah tut en hayırlı zamanda o sana gelecektir 🤲🏻
ilaydagkk1 Allahneverdiysee hiç umudun olmadığı zamanda oluyor canım benide belki biliyorsundur 2.5 senelik evliyim hiç korunmadım ilk 1 sene hiçbir şekilde hamile kalamadım sonra 1 kimyasalım oldu ondan 9 10 ay sonra düşükle sonuçlandı sonra 3 ay sonra yeniden düşükle sonuçlandı 1 kere adet oldum hiç ummadığım ilişki olmadı dediğim vakitte tek ilişkiyle kaldım şuan 8. Haftadayız
ayferbyrz İki gün bekle pazartesi kan testi yap ama kan vermeden önce erken gebelik testi al yap silik çıkması durumda sağlık ocağına git sabah kan ver zaten öğleden sonra çıkıyor rabbim nasip eder İnşllah 🌸🤲🏻
dalyaluna35 Kuruma cizgisi gibi duruyor kuzum insallah vardır tez vakitte saglikla al haberi insallah
Allahneverdiysee ilaydagkk1 maşallah 🥰 o kadar umutsuz olduğum zamanlar oldu nasip olmuyor :) belki de henğz zamanı değil üstelememek lazım