selenhuseyin _khaleesi_ depoları tekte fulleyen folik asitler var ondan bahsetmiştim de nasıl ise yaradığını anladın ki 😂
_khaleesi_ selenhuseyin vücudumdaki değişiklikleri anlayabiliyorum😅 Regl döngüm daha uzundu, daha normale çekti mesela. Saçlarım dökülmüyor eskisi gibi, vücudum ödemli değil, sürekli regl olacakmış gibi şişkinliğim olmuyor. O anlamda işe yarıyor yani😅
ebruliii62 selenhuseyin bende de pcos var ancak benim hormonlar normal reglim gecikmez sadece ultrasonda görünüyor. İlk çocuğuma 10 ay uğraştım hamile kalmak için ben internette görmüştüm ne kadar faydası oldu bilmiyorum bal çörek otu tarçın karışımı kullandım kullandığım ay hamile kalmıştım. Şimdi ikinciye hamileyim . Bunda da denemeye başlayalım ne zaman olursa kafasındaydım nasıl olsa hemen hamile kalamıyorum dedim ilk seferde hamile kaldım. Herkes diyor kafaya takma gerçekten öyle kafaya takmayınca hemen oluyor .
selenhuseyin ebruliii62 bu karışımı adetten sonra mi içiyorsun hamilelik riski olursa zararı olur diye biliyorum adetten sonra kaç gün kullanılıyor
ebruliii62 selenhuseyin hatırladığım kadarıyla adetin ilk günü başlıyorsun 14 gün kullanıp bırakıyorsun
_khaleesi_ selenhuseyin hayır, bana sadece pcos görünümü var demişti. Rahim filmi çektirmeyi önerdi. İyi bir yer araştırıyorum şuan
Lodoss selenhuseyin canım bende de pcos vardı ama senin gibi doktor tedaviye gerek yok demişti banada ama ben en azından gebeliği daha sağlıklı hale getirmek için tedavi istedim sonrasında doktorum bana * İnofolic combi hp * diye bi takviye verdi bu ilaç değil kullandığım o ay hamile kaldım doktoruna danışarak kullanabilirsin
selenhuseyin Lodoss bunu daha önce kullanmıştım bende 2 ay kadar devam etmiştim gebelik olmamıştı sanırım vaktini beklemek gerekiyor her nasip vaktine esirdir sonuçta 😇
selenhuseyin ebruliii62 canım hadi adet biter bitmez hamile kaldık 14 günlük bi süreçte keseye düşüyor bebek bu yüzden çok tehlikeli buluyorum bu tür şeyleri korunmamız lazım bunun için
ebruliii62 selenhuseyin adet bitince değil ilk gününden başlıyorsun 14. Gün yumurtlamaya denk geliyor zaten onuda ovülasyon testiyle kontrol ediyorsun. Ovülasyonda pozitif görünce bırakıyorsun
selenhuseyin ebruliii62 Anladım şuanlık değilde bi kaç ay içinde anca deneyebilirim o zaman sizi tekrardan rahatsız edip sorarım bunları 😇
selenhuseyin _khaleesi_ seni düzenli takip eden bi Doktor’un yokmu canim, istersen bu post aç hangi şehirde olduğunu da belirt illa ki önerir biri doktor, antalya icindeysen de bende önerebilirim