songul3373 Geçen gün limon tuzlayıp yedim böyle ekşi tuzlu acı canım çekiyor şimdi canım şalgam ve pancar turşusu canım çekiıyo
melisasak35 songul3373 3.cü oğluma hamileyim 3 hamileliğim boyunca kilolarca limon tuzlayıp yedim pancar karnıbahar turşusu salatalık turşusu oh şifa olsun cinsiyetniz bellimi
allyslife songul3373 fazla limon kan sulandırır, fazla şalgam ve turşu ödem yapar, hepsi gebelikte sorun olabilir. Tabii ki tüketin ama ölçülü ilerleyin, fazla fazla yemeyin Allah muhafaza
Busranur_mnts songul3373 ben de bu hamileliğim turşu yiyesim geliyo 10 haftalığım kızımda çok tatlı yemiştim bakalım bunun cinsiyeti ne olcak
nisanur_klc songul3373 kaç aylık hamilesiniz hamileliğimin başında ben de ekşi aşeriyordum erik tuzlayıp yiyordum Çağla yiyordum oysa ki olsun ama onlar yoktu limon yiyordum sonra ekşi artık midemi bulandırıyordu hamileliğimin ortası artık sürekli tatlı canım çekiyor ve hala da çekiyor 2 hafta kalmama rağmen doğuma 😅 yani hurafelere göre ekşi aşerince kız tatlı aşerince erkek ben tatlı aşeriyorum ve bebeğimin cinsiyeti kız 😅🫶🏻🌸
songul3373 nisanur_klc 8 haftalık canım sürekli ekşi turşu canım cekıyo resmen limonu dilimleyip üzerine tuz acı dökü yiyorum ama erkek hissediyorum
nisanur_klc songul3373 haftaniza gire nirmal bende başta çok ekşi yedik sonra tatlı oldu şimdi limon yiyenem ben yediğim gibi
esmeli Asla ekşi yiyemedim hep tatlı yedim cinsiyetimiz erkek 💙 16. Haftamız hala ekşi yiyemiyorum meyveler dahil hep tatlı