cinderella Yatırmaya başlamalıyım artık kızlar ya gün içinde çok yoruyor sürekli kucakta durmak istiyor en azından işlerimi halledene kadar otursa sıkıntı olur mu ?
__cansu_ cinderella anakucagı dediğiniz kangurumu yoksa yere koyduğumz şeymi😂 ben anakucagında büyüttüm eve geldiğimiz gibi yatırdım gece yatarken yatağada onunla koyuyodum başka türlü durmuyodu ama tabı çocugun boynu katlanmıcak bide yatar şekilde oluyodu zaten
ikiprensannesi___ cinderella ben 50 55 günlüktü koymaya başladım memlekette yaptım doğumu evime o civarda döndüm daha erken donseydim daha erken koyardım büyük oğlumu onunla büyüttüm elektrikli bide
ecemk94 cinderella yeni doğan zaten sürekli uykuda oluyor ana kucağında da uyuması zaten tehlikeli. Doktorumuz 4 aydan sonra diyince sorgulamadım açıkçası
Blueeberryy Babyjorn var bende ben de 40 gunluk falandi koydugumda yenidogandan itibaren diyo kullanimindada
miracsevim Kızlar bu anakucağı dediğiniz hani kendisi sallanan yatma şeysi değil mi? Doğumdan itibaren konulabiliyor diye biliyorum ben 4 aydan sonra durmaz ki zaten bebe içinde