lokismommy uzuncab ebemin tavsiyesi bol bol su dereotu roka tere semizotu henğz doğum yapmadım ama şimdiden her öğünümde yemeye başladım deneyebilirsiniz
kvsronlerr uzuncab yeşillik,tahin,kuru meyve hoşafları,bestlak damla,promalt ceviz ve proteinli şeyler de sütü yağlandırır
pofidikanne uzuncab herkesin süt arttırıcı yiyecekleri farklı oluyor bir arkadaşım halka tatlı var(datlı) diyoruz 😂😂😆 onu yiyip yiyip sütü çok olmuş ama bana tık yoktu mesela 😂
minigim038 uzuncab özellikle su ve uyku ama onun dışında tahin helvası, ceviz, kuru incir, hurma, et,tavuk,köfte, bide bende etsiz ciğköfte baya süt yapardı ekstra olarak bestlak damla kullanıyordum
cnkbr Bence kesinlikle bol su ve protein ağırlık beslenme. Özellikle kırmızı et inanılmaz artırıyordu benim sütümü
minigim038 uzuncab strese girerseniz ne yerseniz içerseniz faydası olmaz. Her emzirmeden sonra sütünüzü sagin ki beyine süt lazım diye sinyal gitsin çıkan miktara takılmayin
ckm_songul150 @uzuncab bebeğiniz kaç aylik ve stres yapmayın lütfen stres sutunuzu etkiler stres bebegede etki eder pozitif konusunda sütüm var diyin hormonlar onu etkiliyor bol bol emzirin bol bol su için rezene çayı tüketin oda sütü artırıyor ve sağım yapabilirsiniz sutunuzu artırır bebeğinize önemli olan emzirmek ve bol bol su içmek ne kadar emzirirseniz sut o kadar üretecektir