suna0206 meysira tam emin değilim ama doktor 2 kere ölçüm yapmış olabilir 2 tane embriyo gözükmüyor inşallah gönlünüzden geçen olur Rabbim sağlıkla kucağınıza alırsınız doktor herhangi bir şey dedi mi
temmuzonbir meysira bir kese içerisinde 2 embriyo var gibi duruyor yani tek yumurta ikizi gibi duruyor
meysira suna0206 yok demedi canım bende öyle dusunuyorum sanki 2 kere ölçüm yapmış gibi millet kafamı karıştırdı
suna0206 meysira bazen doktorlar ölçüm de tam emin olmak için 2 kere ölçüyorlar ben her sedyeye yatınca paniğe giriyorum doktorlar bunu farkediyor biraz daha dikkatli oluyor dikkatli bakıyorlar sizinde öyle olmuş olabilir
temmuzonbir meysira olabilir ama emin olman lazım iki kez ölçüm yaptığından, ikiz olsaydıda söylerdi gerçi bariz belli çünkü 2 embriyo var gibi durmuş
suna0206 meysira ikiz olsaydı bunu doktor kesinlikle söylerdi doktorlar farkettikleri an yada şüphe olsa bile direk söylüyorlar diğer kontrolünüz ne zaman ? O zaman kesin ögrenmis olursunuz zaten ama bence ikiz değil 2 kez ölçüm
suna0206 meysira o zamana kesin belli olmuş olur zaten ama bu bence ikiz gebelik değil hem genlerinizde önemli ikiz var mı aileniz de