Bjkkl 2.ye hamileyim Allah nasip ederse aralarında 4 yaş olacak ama ben çok korkuyorum rahata çok alışmıştım iki çocuklu hayatta beni neler bekliyor ?
ikiprensannesi___ Bjkkl benim 4 yaş olacak Aralık’ta bir oğlum var birde 4 aylık bebem var tek sorunum bebem uyurken abisi çok ses yapıyor ona ayar oluyorum 😄oda inadına uyurken ağlıyor bagiriyo ses yapıyor özellikle yazar gibi
minigim038 Bjkkl bende bekleyim kızım ekimde 4 yasina girecek ben 34 haftalık hamileyim şimdiden kıskançlık başladı 😕
parildayanyildiz2 Bjkkl bende çok merak ediyorum kızım 3.5 yaşında oğlum her an doğabilir napıcaz bakalım
verosmom parildayanyildiz2 Bjkkl bende öyle ya. 2. Ye hamileyim kızımla aralarında tam 4 yaş olacak. Nasıl olur yeter miyim onlara idare edebilir miyim çok korkuyorum. Kaos mu olur yoksa diye :(
Bjkkl verosmom al benden de o kadar işte hem korku hem heyecan naparım ne ederim diye düşünüp duruyorum
miracam Bjkkl Benim 5 yaş vardı arada ama büyük olanı ister istemez insan ihmal ediyor inan ilk önce bu hep seni üzücek 🥹 Günlerce ağladım zor olan tek bu olucak yorulucaksın ama yetememe duygusu daha zor biz anneler ne yorgunluklar atlatıyoruz 🤭
pnr_91 Çocuğumuz Doğduğunda aralarında 5 yaş olacak. 1.si okulda play grupla zaman geçirdikleri için kardeş konusunda çok bilinçli davranıyor şimdilik. 2.olarak da tüm gün okulda olacağı için ben yaş farkımızı sağlıklı ve hayatımızı kolaylaştıracak yönde değerlendiriyorum. Rahata alıştık mı? Kesinlikle. Tek kaygım ebeveyn olarak tekrar bizim alışma sürecimiz
brj Bjkkl benim oğlumla aralarında nasip olursa eğer 8 yaş olcak. En çok rahata alışan bendim 😂 nasıl olcak bakalım
Bjkkl brj hep böyle bir yaş aralığı istemiştim ama nasip olmadı 😇 epey bi rahatlık yaşamışsın biraz rahatsız ol canım bi şey olmaz :)
Bjkkl fikretbaciniz o yaş aralığı daha iyi diyorlar aslında bi bakacaksın ikisi birden büyümüş eğer tekrar bi çocuk düşünmezsen ilerde rahat edersin :)
ikiprensannesi___ Bjkkl yani bana göre yok şuan mesala oğlum oyun hamurlarıyla tek başına oynuyor ben kardeşini uyutuyorum ama bazen oda ilgi istiyor ben kardeşini uyuturken tepemde geziyor 😄