Sena1359 Merhaba, bu ay tüp bebek için heyet raporu almaya başladım. Tek tek doktorlara giriliyormuş hangi doktora giriliyor ve muayene ediyorlar mı bilginiz varsa sevinirim :)
Seymatrkay Sena1359 Zeynep Kamil mi? Genel Cerrahi,Psikiyatri,Anestezi ve dahiliye. Hepsinden randevu alıp imza almanız gerekiyor. İmza attıkları kâgit önemli. O kağıt ile rapor cikiyor.
Sena1359 Seymatrkay Malatya eğitim araştırma hastanesinde alıyorum. Büyük ihtimalle aynı şeyleri isteyecekler o zaman. Peki girdiğimiz poliklinikler muayene ediyorlar mı sadece imza mı atıyorlar?
Seymatrkay Sena1359 önceden istenmiş kanlarınız oluyor. Onlar sisteme düştüğü için o kan sonuçlarına bakarak sadece imza atıyorlar. Tüp bebek hastasıyım deyince ikiletmiyorlar zaten.
Sena1359 Seymatrkay aa çok iyi. Zaten birkaç gün önce 7 tüp kan istemişlerdi onlar sistemde görünüyor. Ben muayene ediyorlar sanmıştım. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Seymatrkay Sena1359 Aynen öyle. Sabırlı olun. Süreçte sakin kalın. Görevinizi yapın. Olumlu sonuç alacaksınız🌼