vildann__ Kzlar Allah rızası için gören olursa bilgisi olan yazabilirmi yaa 7 ay önce dış gebelik geçirdim sağ tüp alındı doktora gidiyorum her ay sağdan yumurtluyorum solda ise fazla buyumuyo ne yapıcam hersey Allahtan ama vallahi çok yoruldum 😢😢
yusemir vildann__ her ay sağdan yumurtlama olmaz sağ sol diye gider doktor mu dedi her ay sağdan çıkıyor diye ?
allyslife vildann__ stresle gebelik oluşmaz maalesef, akışa bırakmak gerek. Ben de tek tüple korunma süremin bittiği ay gebe kaldım.
pervvvvin vildann__ dış gebelikten sol tüpüm alındı sonra sağdan yine dış gebelik oldu onu da iğne ile düşürdüler sonra rahim filminde sağ tüp açık çıktı aşılama denedik olmadı 4 yıl hiç gebelik oluşmadı şimdi 38 haftalık hamileyim artık tüp bebek düşünüyorduk
bugusraga vildann__ benimde 17 yaşımda bir yumurtalığım alımdı kangren olduğu için kendi etrafında yumurtalık dönüpevli değildim o zaman. Şimdi 29 yaşındayım hamileyim. Doktor sıkıntı olmadığını söylemisti o zaman daha sonra gittiğim doktorlarda soldaki yumurtalığımın büyüdüğünü bunun için diğer yumurtalığın açığını büyük oranda kapatır evlenirsen çocuk için bu bir sorun değil dediler. Bir düşüğüm oldu 2 yıl önce. Tekrar hamile kalamayınca aşılama yaptırmaya karar verdim kafamdan da sildim her ay oldu mu diye test yapma işini bıraktım nasılsa aşılama olcak diye. Aşılama için kan verdim. Sonuçları göstermeye gittiğimde hamileymişim. Galiba düşünmezsek stres olmazsak oluyor gerçekten 4 aylık hamileyim elhamdülillah.
vildann__ yusemir doktor eşliğinde ilerliyorum her ay sağ tarafta sürekli 17:18 mm oluyo sol ise 12 9:10 öyle yani
mertunn Ben de iki kez sağ oldu bu ay sol oldu , acele etmeyin. Amh kaç ? Yaşınız kaç ? Bu arada sol tüp sağ tüpü de yakalayabilir . Bu da ihtimal dahilinde sol tüpünüze baktırdınız mı ?
vildann__ mertunn yaş 29 Amh 1.62 falan iyi doktor diyor hani tahliller falan iyi fsh lh prolaktin iyi solda yumurtlama olsa iğne yapacakta BAKALM
bulutlarkontesi Benim sol tüpüm alındıktan 7. Ayda hamile kaldım ümitsiz olma sakin 💘 dış gebelikti benimkide ve amh değerim çok düşüktü
vildann__ bulutlarkontesi o zaman siz de sağdan yumurtlayıp o zaman gebelik elde ettiniz öyle oldu değil mi rahim filmi falan çektiniz mi
bulutlarkontesi mertunn amh 1.06 idi yaşım 28 kesinlikle Allah nasip ettiği sürece her şey mümkün rahat ol 💘
vildann__ allyslife aklımdan atmak istiyorum ama işte o olmuyor evet çok stresliyiz ben de eşim de aslında eşim çok istiyor çok istediği için de bana o stresi yüklüyor kendimi kötü hissediyorum
mertunn pervvvvin dört yıl denemiş olmanız çok iyi , doktorlar tüp bebek konusunda aceleci , amh kaçtı , yaşınız kaçtı ?
vildann__ pervvvvin şu anki doktor kontrolünde işte altı aylık bir süre tanıyacağım ben sana altı ay boyunca işte sürekli deneyeceğiz falan filan hep sağdan yumurt tutuyorsun eğer olmazsa bu gidişatın dediği tüp bebekleri
vildann__ bugusraga Rabbim bana da nasip etsin inşallah gerçekten benim de çok ihtiyacım var zaten dış gebelik yaşadığım zaman da hamileymişim haberim yoktu o zaman da ben işte kilo veriyorum kendimi kilo vermeye odaklanmıştım ama hamile olduğumu öğrendim yine tekrar aynı şeyi yapmaya çalışıyorum ama bu sefer işte tek tüplü olduğum için korkuyorum doktorlar şansını %50 oldu dedi tabii ki Rabbimden umudumu kesmiyorum her şey Rabbimin elinde takdiriilahi ama işte bunu gönlüme geçemiyorum
pervvvvin mertunn amh hatırlamıyorum 32 yaşındayım şu an çok klişe olacak ama böyle nasılsa tüp bebek olacak artık diyip kafamın rahatladığı bir dönemde hamile kaldım o 4 yıllık süreçte kpss çalışıyordum geçim sıkıntımız vardı sürekli taşınmak zorunda kaldık falan rahata erdiğim dönemde oldu
bugusraga vildann__ düsük yaşadığımda bende çok üzüldüm en azından bak hamile kalabildiğini öğrendin dedi doktorum hamile kalamayan binler var demişti. Asla korkmayın yüzde 50 diye bişey yok yani ben ilk diğer yumurtalık büyümus dediğinde korktum ama rabbimin mucizesi hikmeti büyüyüp ikisinin yerine geçmiş oluyor herşeyin vakti var sizede tez vakitte sağlıkla hayırla kucağınızı doldursun rabbim