Minikzd Kızlar 37+5 im ilk çocuk doktora gittim ilk defa nst ye bağlandım kasılmam çıktı alttan muayne etti 1 cm lık açılma var dedi normal doğum istiyoruz iyi mi az mı kötü mü hiç bişey anlamadım
temmuzonbir Minikzd iyi, kötü olan bir durum yok endişelenme, 38 haftaya gelmişsin güzel bir zaman biraz yürüyüş biraz egzersiz ılık duş açılmayı artırabilir ağrın olursa sıklığını takip edip tekrar gidebilirsin doktoruna
nilay16 Minikzd hafta artık tehlikeli dönemi atlatmış bence çok iyi bişey benim 39 ve hala açılma yok 3 gün sonra mecburen suni sancı alarak doğumumu başlatacaklar nasipse
nurellaa52 Minikzd doğum gelmiş zaten iyi bişiy açılmayı destekleyecek hareketler yap sancıda çıktıysa
Parsology Minikzd Ben O şekilde 6 saatte doğurdum ama alttan fitil atmışlardı açılma olsun diye 1 cm açıklık ile yatışım yapılmıştı
ilkheyecanim_ uzuncab dünden beri sürünüyorm 1 cm var açılma artık bişey yeme dedi açılma olmazsa gece sezeryan olcak
Aliyevaturane Minikzd Canim benimde ilk çocugumda hastahaneye 1 cm açılışla gitmisdim sabah 8 de gitim aksam 6 da bebegim dogdu… Sag salim kucagina alirsin insAllah korkma
nilay16 dilekkk06 benimde 40+3 oluyor tam doktorum fazla bekletmediğini söyledi anne ve Bebek açısından istenmeyen olumsuzluklar olabiliyormuş 41-42 de o yüzden beklemeyecek benim ablamda inatla beklemişti 42 de doğurdu bebek büyük tuvaletini yapmıştı bu durumlar sıkıntı oluyor sanırım
dilekkk06 nilay16 evet duymuştum bende kordon dolanması felanda oluyormuş suni sancı verciklermı size
nilay16 dilekkk06 evet suni sancı ile doğumu başlatacaklar Allah’ın izniyle o şekilde doğum olacak tabi gönlümdenn geçen hala kendi kendine gelmesi bakalım son 3 gün nasip
dilekkk06 nilay16 ay inşallah hiç gerek kalmaz bende çarşambayı bekliyorum inşallah kolay bi doğum olur herkes için 🥹