serentapan Kızlar acil bakın güneşli erdem hastanesi Mahmut güngör hoca var perinatoliji doktoru detaylı ultrason yaptıran varmı
busrayalcnn serentapan çok ilgiliydi bizim bebişimiz biraz inatçı olduğundan bir türlü yüzünü dönmedi doktor büyük bir sabırla bekledi ve 1,5 saat falan sürdü o yüzden. Hazırladığı raporu falan da doktorum çok beğendi hatta diğer gebelere önereceğini söyledi 😊
serentapan busrayalcnn çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için size ultrason görüntüsü verdimi ve ne kadara yaptırdınız siz
busrayalcnn serentapan güzel olan bir görüntüyü çıkarttı geri kalan hepsini (40 görsel falan vardır) mailden attı. 7-8 hafta kadar önce gittik biz nakit 6 bin kartla 6800 liraydı
serentapan busrayalcnn anladım bende gitmeyi düşünüyorum 20+2 yim şuan bı an önce gitmek istiyorum ama bı yandan da bebeğin biraz daha büyümesini beklemek istiyorum 22 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum
busrayalcnn serentapan bende 22+0 da gittim hem randevu alırken hemde kendi kadın doğum doktorum 22. Haftanın daha iyi olacağını söyledi 👉🏻👈🏻