farah3 Kullanan varmı ihtiyaç hissedmıyorum hiç normalde cıkıyodum ilaçlardan galiba hiç ihtiyaç hissetmiyorum bu arada tek duphalac içmedim lifli beslenmeye özen gösteriyorum son çare lavman olurmu diye düşünüyorum
Miniminibirler farah3 canım migrosta kefirzadem diye bir kefir satılıyor ben onunla çıkabilmiştim tuvalete
farah3 Miniminibirler canm sanki hiç ihtiyaç hissi gelmiyor şuan bi gün daha beklicem kefırde alayım dediğiniz, gibi lavmanmı verir acaba doktor son durumda
Miniminibirler farah3 bana hiç teklif dahi etmedi. Hatta duphalac da vermedi. Magnorm iç iki tane at suya gerekirse demişti. Ikınmamak için çok çabaladım heralde ilaçlar yapıyor
farah3 Miniminibirler şuan ihtiyacım yok ama hiç ihtiyaç gelmese şişkinlik olur bigün daha beklerım bakayım süt yulaf falan yıyeyım incir şeftalı bol su lifle besleneyım en azından muhtemelen ilaçlar yapıyor başka acıklaması yok
Miniminibirler farah3 yani işte kefir kullanabilirsiniz bir de hiç sevmediğim halde activa shot da kullanmıştım o şekilde biraz daha rahat olmuştu
farah3 Miniminibirler ihtiyacım gelmez acillik olurum diye korkuyorum 😫😫😫 böyle bişey yaşamıştım ilaçlar dan
Miniminibirler farah3 canım sen o duruma gelmeden tuvalete çıkmaya çalış kendini zorlamadan. Suda bekleyen kuru kayısı filan tüket smothie yap kendine yabanmersinli hep lifli beslen
farah3 Miniminibirler duphalac içtim ılık su bol gectı çok şükür bacım Allah razı olsun bakalım nasıl geçecek günler 😢😢