allyslife ya kesin okumuşsundur postu 😂 kadının 1 mi 2 çocuğu var işte bir tane daha istiyor ama kocası istemiyor.Çünkü adam maddi olarak kendine güvenmiyor.sabit bir işi yok diye hatırlıyorum adamın.Kadın adama aylardır baskı yapıyor.en son çocuk olacak diyor adam yine önlem alıyor.kadın postta kıyameti koparıyor😂işte evlendiyse bize bakmak zorunda ben çocuk istiyorum yapmak zorunda parası yoksa gitsin ek iş yapsın para kazansın bize baksın vs vs vs bu düşüncelerin dahada şuursuzunu sen tahmin et.yorumlarda kadına yanlışsın diyen var ama hak verenlerde “rızkı veren Allah,biz fakirdik 8 kardeştik babam hepimize baktı Allah karnımızı doyurdu,kocan adam olsun gitsin çalışsın,çocuk istemek en doğal hakkın,bebek olursa rızkı gelir karnı doyar “😂😂 kadını gaza getiriyolar ama ben hayatımda bu kadar cahil yorumu bir arada görmemiştim.bende tam tersi yorum yaptım işine gelmedi kadının. Ay evet bir de başka yorum yapanlar böyle şeylerde sana cephe alıyor, hamilelik testiyle ilgili insanları pozitifmiş gibi çok yanlış yönlendirip umutlandırıyorlar.ben o toplara hiç girmiyorum