esrabudk Kızlar 11 ağustosta betam 115 çıkmıştı 13 ağustosta 367 çıktı iyi mi doktor biraz moralimi bozdu açıkçası
esrabudk cansumbl 8 haftaya kadar boş olabilir hemen sevinme bir kadın doğuma git yetersiz yükselme dedi sağlık ocağında baktırdım kendi aile hekimim yoktu başka doktora gittim
esrabudk cansumbl sonra ebeyle görüştüm ebe yükselme gayet iyi niye öyle demiş felan dedi ama moralimi bozdu 2 buçuk yıldır bebek istiyoruz öyle konuşunca bir korku sardı beni
allyslife esrabudk bunu hep yapıyorlar kalp atışı duyulana kadar gebelik olarak değerlendirilmiyor çünkü, dış gebelik olabiliyor, kimyasal olabiliyor. Ondan demiştir takılma hiç, güzel düşün, gayet güzel artmış, inşaallah sağlıklı gebeliktir
cansumbl esrabudk yani tamam elbette kese kalp atışı vs durumu kesinleştiriyor ama artışa yetersiz demesi de enteresan geldi bana. Regl günü geçti mi?
allyslife esrabudk rica ederim, mümkünse yarın tekrar ver sonra vermene gerek yok, muayeneye gidersin
esrabudk allyslife yarın haftasonu yaşadığım yerde özel hastane de yok acilden de almıyorlar pazartesiye kadar bekleyim hem daha da zaman geçmiş olur diye düşündüm
esrabudk allyslife randevu bulamadım eşim sınırda çalışıyor izin alabilirse hafta içi gelecek merkeze özele gideriz dedik ama onun da gelmesi muamma
allyslife esrabudk sık sık takip et o zaman illa ki denk gelirsin, eşin gelebilirse dediğin gibi yaparsın🫠
esrabudk cansumbl regl günüm gecikti doktor son adet günüme göre hesaplıyor ama eşim her zaman gelmediği için ne zaman birlikte olduğumu biliyorum bende ebeyim ordaki ebe ile de görüştüm değerim çok güzel birlikteliğe göre
cansumbl esrabudk geç döllenme olabilir o zaman. Çok görülen birşey bu. Yarın tekrar vereceksin di mi kan?
cansumbl esrabudk anladım canım. Moralini bozma yani, 2 katından fazla bir yükseliş var zaten. Gönlüne göre olur umarım 🙏🏻