aysebeyza1 Bizde cinsiyeti öğrendikten sonra aybars koyalım demiştik ama asla ısınamadım isme şu an 33 haftalık oldum Fatih mert koyacağız 😄
egemsev Mom908 sizin içinize sindikten sonra diğerlerini boş verin ben çok istiyordum çağan koymayı o süreçte bende eleştiri alıyordum dilimiz dönmez söyleyemeyiz diye aile büyüklerinden bizde yanına ege ismini koyduk siz ege dersiniz dedik ama artık biz daha çok ege yi kullanıyoruz onlar Çağan 😁😁
ekiminannesii Bir oğlum var adı Ekim , ikinci oğluma hamileyim. Eşim Erim istiyor ama ben bir ısınamadım ve hala aklımda bir isim yok 🥹 32.haftadayızzz
asell_53 elifelekci oğluma yiğithan ismini koymayı bende çok istiyorum herkes begenmebilir ama ben seviyorum
arelmoms elifelekci ilk oğlumun adı Arel şimdi ikinci oğlum geliyor Mete olacak ismi belki size de fikir olur 🌸😌
bemekli8gmailcom elifelekci öncelikle sağlıkla kucagınıza alırsınız insallah🤲🤦♀️Benim bi tane oglum var ismi Suat Asaf Iki tanede kızım var 3.kızım 2 aylık olacak erkek olsaydı beğendiğim isimleri sizinlede paylaşayım🌸 Yağız Kayra Uhud Araf Buğra Alp Aybars
hatice13445 blcsevil biliyor musumuz ben bu ismi rüyamda gördüm henüz oğlumun cinsiyeti belli değildi bile ama muhammed halil koycam 😊
miraymehmet Oğlumun adı Alparslan olacak inşallah doğuma az kaldı sağlıkla gelsinler inşallah bütün bebişlerimiz. Eşimle Alperen ismini de düşündük. Sonra Yiğit, Mert, Mete, Hamza, Göktuğ, Arda gibi isimleri de değerlendirdik anlamları çok güzel hepsinin
Aysecevik21 elifelekci benim oğlan doğmadı daha ama Yiğit asaf düşündüm isimli kıyafetleri hazır bir oğlum daha olursa mahir efe veya mahir ege bırakırım
Hatice50 Bir tane oğlum var ismi Alperen şimdi ikizlerime hamileyim erkek olacak isimleri Aybars ve Alparslan düşünüyoruz 🩵🩵🩵