sezgi14 ezgiseell ilk gebeliğimde 12 aralıkta testle 800civarındayken öğrenmıstm ayın 22sinde keseyı görememıstı oyuzden ben biraz daha süreci uzatmak istedm ama kasık agrılarım var normalmi onu unuttum
ezgiseell sezgi14 evet kesinlikle öyle ben de kendi haftama yakın birini gorunce daha iyi hissediyorumm
sezgi14 ezgiseell hayır acaba sorunmu var dıyorum yoksa bende mutluyum içimde oluşacak bir bebekten sizin ilk gebelikmi
ezgiseell sezgi14 evet benim ilk ve artık aşılama olacakti bu ayda olmasaydi. Hicbir sorun yoktur Allahin izniyle endise etmeyin hiç🙏🏻
2bebisannesyim seymagr_ iki gebeligimde de adetim bi hafta gecikince gidip kan verdim 1 defa tek baktırdım ben kan vermekten korkuyorum o yüzden bi hafta geçti ise kan veririm tek seferlik
2bebisannesyim seymagr_ oylr ama sürekli gidip stres yapmaktan ise tek seferde veriyorum sonra da kese görmeye gidiyorum sonrada kalp atisi duymak için
SelinAden 89 ile öğrendim bir daha vermedim. Öğrendikten 2 hafta sonra kese gördüm sonra kalp atışı şu an 20. Haftamdayım. Kanamanız olmadığı sürece sık sık gidip içinizi sıkmayın sağlıkla gelsin ❤️
merress Benim en son regl tarihim 23 temmuzdu şuan hesaplarıma göre 3+6 haftadayım beta 419 çıktı ayın 25 inde doktor randevum var sizce beta nasıl haftaya göre
merress Bu gün acile gittim almadılar yarın sağlıkocağından vericem bir gün sonra çıkıyormuş orfa da sonuç iyiyse sıkıntı yok ya