1melekannesi3858 Allah’ım 36 37 hafta oluncada buraya yazmamı nasip etsin inşallah umut olsun kızlar size diye açtım 14+5 de oldum 32+0 bugün
yenidenanne18 1melekannesi3858 37-38i de görürsünüz insallah sağlıkla hep beraber bana da nasip olsun 🥳 ben de pazartesi günü serklaj oldum 13+6dayım şu an. sağlıkla gelsin bebelerimiz🐣
nazommmm 1melekannesi3858 bende 32+ 1 oldum bugun rabbim günü gününe zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah 😇
Raana İnşallah 37 li haftaları da görürsünüz. Hunileşme de vardı demi sizde,kısalık ve hunileşme nin son durumu nedir? Biz de serklajli 27 hafta. İnşallah bize de nasip olur 30 lu rakamlar
1melekannesi3858 Raana evet serklaj varken hunilesme in bı anlamı olmuyormuş canım perinatoloji söyledi bana ama hiç kalkmadan yatıyorum sadece hastaneye giderken yürüyorum mecbur onun harici yemek tuvalet için kalkıyorum sadece dün acile gittim sağlık ocağındaki ebe salagi bebeğin kalp atsii düzensiz acile git acil dedi gittim meğer hiç bisye yokmuş hersey gayet iyi dedi ayrıca karından serviks boyunu da 37 mm ölçtü doktor
1melekannesi3858 Raana ama yanlış hatırlıyorsunuz bende kısalma serklajdan belli hiç olmadı sadece hunilesme var serviks boyum vajinal 30 çıkmıştı. Dün de karından 37
yenidenanne18 1melekannesi3858 Esraharmn nazommmm arkadaslar selam ben de pazartesi günü oldum şu an 13+6yım ama böyle bugün vajinamda bi ağrı hissediyorum ara ara diken batması gibi oluyor siz yaşadınız mı başlarda. sanki özel bölgemde bir şişlik hissi var
1melekannesi3858 Esraharmn amin inşallah canım cümlemiz sağlıkla sihatle kucağımıza aliriz inslalah vaktinde
1melekannesi3858 5228 yook yok korkma benim ilk gebelikte serklajliydim ya ilk gebelikte bel kasık vajina agrsii vajinada baskı baya ağrım oluyordu ama şükür bunda bişey olmadı
5228 1melekannesi3858 Benimde ilkte bişey olmadı bunda biraz stresli geçiyor korkuyorum ya bu gece baskı var kipirtisini bilmiyorum