ilaydagkk1 Esranisanur günde 1 kullanıyorum ben ama bende kromozom da sıkıntı yok sadece orta derece pıhtılaşmam var
Esranisanur ilaydagkk1 benim de faktör v heterozigot. Bana da folbiol verdi ama yarım iç ve gün aşırı iç dedi
ilaydagkk1 sultanasb pıhtılaşmam olduğu için uzman kadın doğum doktorum ona başlattı diğer kullandığımı bıraktırıp sulandırma etkisi mi ne varmış galiba
Esranisanur temmuzonbir evet doktor verdi. Faktör v heterozigot var bende. Gün aşırı yarım doz al dedi
demettcr Bende kullanıyorum 12 .haftaya kadar kullanılması gerekiyormus yani 3. Aya kadar doktorum muayenede bırak yada devam demedi acaba devam mı etmeliyim yoksa bırakmalımıyım kontrole daha bi buçuk ay var tekrar mi bu soru için gitmeliyim bilemedim😞😞
Esranisanur ilaydagkk1 öyle bir şey yazmıyor bende. Faktör V Leiden G1691A: GA → heterozigot Protrombin G20210A: GG → normal MTHFR C677T: CT → heterozigot Faktör V H1299R: AA → normal PAI-1 4G/5G: 4G/4G MTHFR A1298C: AC → heterozigot
ilaydagkk1 Esranisanur bana bu kağıtla birlikte 2 3 kağıt daha verilmişti bunlardan ayriyetten rapor yazan sadece yazı yazan bir kağıtta orta risk yazıyordu canım bilmiyorum benim sadece 4g/5g kısmında var mutasyon