runzoo Haftamdayım 1 aydır sağ kalçamda ağrı, gece uykuda bacaklarda uyuşma şikayeti yaşayanlar var mı?
betmoms1 runzoo o haftalarda benim de oldu, damar çekmesi gibi oluyordu hatta. Sekerek yürüyordum bir ara 🥲 Doktor bana da magnezyum verdi o rahatlattı
minikfasulyeo runzoo 25+5 haftalığım bende de oluyor sanki etim çekiliyor gibi magnezyum biraz rahatlatıyor ama
DenizAda_ runzoo ben çok kötü her sabah krampla uyanıyorum ve uzun süre asla oturamıyorum uzun dediğime bakma 20 dkdan sonra kalçam pert ağrıdan duramıyorum bazen çok şiddetli bazen daha dayanılır olabiliyor.
runzoo Benim şikayetlerimin erken başladığını söyledi doktorum magnezyum verdi ama hareketsiz kalınca, ayakta çok durunca ve yürüyüş yapınca kalçamda ağrı, acı oluyor
Sehho runzoo yaşadığınız şey hamilelikte siyatik ağrısı sanırım en büyük özelliğide tek taraflı olmasıdır, yasağ kalçada olur ya sol kalçada bu konu üzerüne gidebilirsiniz. Rahatlatıcı hareketleri falan var bende yaşıyorum 22 den beri yarın 27 olucam azalmaya başladı allahtan