zulemaa mervemerveee sağlıkla gelsin heyecandan uyuyamıyo insan doğum gecesi 🤣 güzelce dinlen yarın büyük gün
Mikaa_ mervemerveee bende hastane Degıstırdım ınsallah sıkıntı olmaz doğuma çok az kaldı. Doktorla tanışmam lazım
gokceelcn mervemerveee ay canım bende yarın 7 buçukta gideceğim 9 buçukta alacak doğuma Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
mervemerveee Mikaa_ ilk bebeğimde bende aynı şekil son ay doktor değişikliği yapmak durumunda kaldım insan ister istemez tedirgin olabilir
mervemerveee gokceelcn amin i gokceelcn amin cümlemize inşallah bende 7.30 gideceğim 8.30 doğum olacak 🥰
gokceelcn mervemerveee ya Rabbim bütün annelere yardım etsin sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım hepimiz 🥰
mervemerveee gokceelcn 37+6 haftalığız bizde . Benim ilk bebeğimde öyleydi gelişim geriliği vardı 2800 gram doğdu .
mervemerveee gokceelcn küçüktü biraz ama çok şükür sağlıklıydı şuan 4 yaşında maşallah yaşıtlarından önde boy kilo olarak . Doğum kilosunu çok takma sağlıklı doğsun sonrasında zaten güzel bir bakımla hemen toparlıyorlar