gizemctn Kizlar 26 haftalık bacak ve ayaklarim cok agriyor ve hic uyuyamıyorum boyle olan var mi ne önerirsiniz
zulemaa gizemctn bol bol su iç ve ayaklarını kalp hizasından yukarda tut akşam uyumadan önce 10 dk falan iyi geliyo
sdmn20 gizemctn benimde aşırı ağrıyor dizimden aşagısı arka tarafları uyutmayacak derecede doktor vitamin verdi ama geçmedi hala aynı ağrıyor gerçekten çok zor 😥
cicek63 gizemctn magnezyum eksikliğinden oluyor canım doktora gidince söyle mutlaka bende kızımda öyleydim
gizemctn zulemaa .canim ne yapsam olmuyor ya keske midem bulansa bunu yasamadaydim cok zor cinsiyet le alakasi var mi acaba
zulemaa gizemctn hayır yok benim de ikinci gebeliğim biri kız biri erkek ikisinde de duba gibi oldum suan erkeğe hamileyim 35 haftalık ayaklarım ağrıyor masaj yapıyorum mecbur
betuussss16 sdmn20 bak yemin ediyorm aynı delirecem artık sanki içimdeki içindeki bağların hepsi yırtık bak o derece yürüyemiyorm nasıl geçecek bu
betuussss16 Kızlar ben kontrole gidince doktora söyledim magnezyumu değiştirdi valla o kadar iyi geldi ki anlatamam rahatladım resmen ağlıyordum
kulahtadondurma betuussss16 ya gerçekten mi ? Sizin de tek bacak ağrısı mıydı? Benim sadece sol bacağım ağrıyor parol veriyorlar o da bir işe yaramıyor
betuussss16 kulahtadondurma tek bacak başladı önce kalçadan başladı daha sonra alt bacağımın arka tarafı ama yataktan ağlayarak çıkıyordum doktora söyledim dedi hemen değiştirelim magnezyumu vallahi ilk kullanımımda azaldı resmen çok şaşırdım
betuussss16 Zehramm_ ay adını hatırkamıyorm çünkü eczaneden sadece 30 tane aldım paketin tamamını almadım doğum yakın diye
Zehramm_ betuussss16 tekli mi satılıyor Ben kullanıyorum ocean marka saha etkilisi varsa kullanayım diye sormuştum
betuussss16 Zehramm_ buldum magnimore plus ama lütfen doktorunuza sormadan başlamayın ilaç tavsiyesi pek doğru değil 🤭
ustbshll gizemctn bendede vardı ileri dönemlerimde krampda girmeye başlayınca doktorum magnezyum başladı doktorunuza danışın uygun görürse magnezyum başlar belki