kelebek9748 Gebeliğimin başındayım henüz 2 haftalık civarı başlarda hangi Folik asiti kullandınız kaç mg aç tok fark eder mi
temmuzonbir kelebek9748 aç tok fark etmez doktorun ne öneriyorsa onu kullan, eczane yada sağlık ocağına gidersen folibol verebilir onu kullanma
temmuzonbir nur0107 gebelikte önerilmiyor, mg yüksek bebek için uygun değil, gebe kalmadan önce kullanıyordum doktorum her an gebe kalabilirim diye bıraktırdı bana 1 ay sonra gebe kaldım mom vitalle devam ettim
demettcr Bende kullanıyorum 12 .haftaya kadar kullanılması gerekiyormus yani 3. Aya kadar doktorum muayenede bırak yada devam demedi acaba devam mı etmeliyim yoksa bırakmalımıyım kontrole daha bi buçuk ay var tekrar mi bu soru için gitmeliyim bilemedim😞😞
temmuzonbir nur0107 sağlıklı bir Folik asit verip her gün alınması varken neden bu şekilde ilerleniyor mesela bazı doktorlara anlam veremiyorum
bingaling562 nur0107 gebeler için sağlıklı ve uygun değil aslında. Folbiol çok şiddetli Folik asit eksikliği olanlar, megaloblastik anemisi olanlar ya da emilim bozukluğu olanlar için daha uygun.
temmuzonbir nur0107 araştırın bi isterseniz gebeyken ne kadar sağlıklı olduğunu, gebe değilken 3 ay kullandım bende ama gebeyken nörolojik açıdan mg fazlalığı sebebiyle sağlıklı bulunmuyor