erse61 DenizAda_ benimki de ters duruyor asagiya baski olabilir demisti doktor ama bugun kalktigimdan beri vajinada hissediyorum sanki cikmaya calisiyo gibi hareket ettikce daha fena insallah duzeltir kendisini
DenizAda_ erse61 inşallaj aşağı muhtemel baskı yapıyor ara ara ben de de öyle baskılar oluyor dinlen bol bol imkanın varsa benim öyle bir imkanım yok maalesef evde bir çocuk daha var oturanilirsem şükrediyorum
Eftelya16 tuba_2314 25+4 haftayım benimde alt karnım dolgun karnım düşük dün doktora gittim genel durumuna baktı ölçümlerimi yaptı herşey normalmiş
tuba_2314 Eftelya16 çok şükür sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bencede normal bu durumlar ya beni etrafımdaki kişiler endişlendirdi
gizemiaaa Haftaya geldim karnım bence hala aşağıda ve hep böyle ilerledi ben rahmin yeri ve yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Arkadaşım ile haftamız hatta günümüz aynı onun 2. Gebeliği neredeyse göğsünden başlayacak karnı maşallah o yüzden çok takılmayın bence
tuba_2314 gizemiaaa bencede burda benim gibi olanları görünce takmıyorum etrafımdaki insanlar biraz endişlendirdi o yüzden bende kafaya takmıştım. Hepimiz inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız :)
DenizAda_ aAysecan kızımda hiç böyle ağrılarım olmamıştı ama her bünye her hamilelik farlı 2.si erkek bunda vajinal ağrım çok oldu