Aysenurergin Biz 33+3 olduk az kaldı inşaAllah doktor 40 haftayı beklemeyeceksin en geç 37 sezeryan diyor bakalim ne olacak 🫠
199938 Aysenurergin cinsiyeti bilmiyorum daha söylemiyor doktor başka hastaneye gidecem cinsiyeti öğrenmek için
Aysenurergin anne189 bitmiş sizin nerdeyse banada ya 35 en geç 37 sezeryan dediler ama ne okur bilmiyorum
199938 Aysenurergin benimki ikinci sezeryanım olacak inşallah o yüzden sordum merak ediyorum kaçıncı haftada alır acaba
aydera Aysenurergin 35 erken değil mi gelişiminiz mi önde acaba ? 37 tam hafta hamilelik sayılıyor bendee sezeryan olacağım 38 yada 39a kadar beklerim dedi
zulemaa Aysenurergin 35+4 bizde ikinci sezaryen devlet takipliyim 39-40 haftalarda alcam bebeği dedi doktor tabi beklerse o zamana kadar
yaseminkarakus0728 Aysenurergin 35+3 haftalık oldum bende Eylül’ün ilk haftası demişti doktor doğumu bakalım nasip
prnssmlk Aysenurergin 36+1 doğum şeklimiz belli değil özeldeki doktorumla cumartesi konuşucaz bakalım sezeryan olmak istiyorum normal doğum kendiliğinden başlarsa da ona da okeyim kafalar karışık 🤣