zulemaa fnablaoluyor ben izledim güzel fena değil belli bi yerden sonra sıkıyor sanki. Ne tarz izlemek istiyorsun ona göre önereyim
zulemaa fnablaoluyor Türk dizisi izlicem diyorsan - Yaratılan Kore komedisi - Mr QUEEN Suç temalı - Vis A vis Dünyanın sonu konulu - %3 Dram - Anne With an E Vikingler de çok güzeldi en favorim de La casa de papel tabiki
fnablaoluyor zulemaa kore hariç diğerlerini izledim kore dizisi çok sevmiyorum ama öbürküler çok iyiydi
zulemaa fnablaoluyor tavsiye ederim onu da çok komik gül gül öldüm izlerken normalde gülmem pek kore dizileri biraz bayıyo aşk meskleri
fnablaoluyor anonimmom_ game of thornos a bir türlü başlayamıyorm eşim birlikte izleyelim diyor hep kalıyor
burcuo fnablaoluyor Ben çok beğenerek izlemiştim. Hatta şimdi de anne babalarının hayat hikayesini anlatan blood of my blood varmış. Merak ediyorum ama araştırıp bakamadım.
rmy1 fnablaoluyor ben bi kaç sezon izleyip bıraktım sıkıldım sonrasında hayatımda izlediğim en iyi film ise Kore dizisi crash landing on you izlemen lazım kesinlikle ön yargılı olma ❤️