Merhaba hanımlar
Bugün cerrahpaşa murat dilmener hastanesinde doktor koray gök’e detaylı usg randevum vardı normalde burdan çok baktım hangi doktor iyi hangisine gitmwm gerekir vs diye hep ali hocanin yorumlarini gördüm hic farklı bi hocayla ilgili yorum yapılmamıştı biraz tedirgin aldım randevuyu o yüzden ama iyi ki almışım diyorum saat 10 da randevum vardi 10u 5 geçe bizi içeri aldılar ben biraz kilolu hamile kaldım 92 kiloydum hamile kaldigimda şuan 22+3 haftalık hamileyim ve 95 kiloyum doktor önce 20 dk baktı ultrasonla bazı yerleri göremiyorum bi git yarım saat sonra gel kahvaltı yap cikolata ye yürü dedi bende öyle yaptım sonra tekrar girdik ultrasona yine bazı yerleri göremedi çünkü benim minik kızım çok inatçıydı bi türlü dönmedi pozisyon değistirmedi birde kilolu oldugum icin biraz zor oldu bakması hocanın neyse yine biz gittik 15 dk sonra geldik yine bazi yerleri göremedi öğleden sonraya bıraktı bizi saat 1 bucuk gibi tekrar baktı bu seferde olmazsa alttan ultrason bakmam gerekicek beyninde bi yeri göremiyorum dedi ama şükür gerek kalmadı sonunda gördü herşeyini biz eşimle birlikte girdik odaya hoca renkli resim vermedi bize ama babası açıyorum bak sen resmini çek dedi ve biz resim çektik hep yani uzatmadan söyleyim ben çok memnun kaldım gerçekten allah razı olsun koray hocadan çok iyi ilgilendi herseyine baktı söyledi yani koray hocaya detaylıya gitmek isteyen varsa gönül rahatlığıyla gidebilirler bu arada biz 3375 tl ödedik 🥰🥰