zulemaa 36-37 giyiyorum normalde ama Ayakkabılarım bile sıkıyor artık 38 numara terlik aldım o bile rahatsız ediyo hangi tür ayakkabı terlik giyiyorsunuz kızlar link falan atar mısınız
fikretbaciniz zulemaa ben iki gebeliğimde de aynı numaramla doğuma gitirm hiç ödemim olmuyordu kilo alsam bile
pofidikanne zulemaa ilkinde aşırı ödem oldu ayağımda ve ben her yere parmak arası sandalet ile giderdim bi o iyi gelmişti 😄
karabulut92 zulemaa canım pierrr cardin marka terlikler çok rahat https://ty.gl/st42o2wt57eul bak istersen
leylalin zulemaa Daha bugün 37 sıktığı için 38 numara ayakkabı aldım. O da olmadı :( içine kağıt koydum genislerse iade etmem.
zulemaa fikretbaciniz ayyy ne güzel ya benimde ikinci gebeliğim ilkine kıyasla daha az ödemim oldu bol su içsem de ödem oluyorum 😭
fikretbaciniz zulemaa en hiç su içmiyorum desem bence bünye meselesi mesela ben doğum yaptım yanımdaki kadın varis çorabı giydi ben 2. Gün artık dayanamadım çıkardım kadının ayağı o kadar kötüydü ki bi ödem tutu kocaman
gamzeakarsu17 zulemaa bende terliğe geçtim 1 numara büyük geniş kalıp aldım çirkin duruyor ama şuan konforum daha önemli zaten sıcaklardan çıkasım gelmiyor hiç
beautiful_ zulemaa 13 gün önce doğum yaptım ayaklarım hala şiş 35-36 giyiyordm 38 bile terlik sıkıyordu cross aldım mecbur ama onlarda da mecbur kalıp büyük numara aldım ve ince olanları tercih edin kalın cross da var
cicekligunler2332 Şimdiki durumum bu ödem olmuşum ayaklar şiş , çorap bile sıkıyor ayakkabı sıkıyor, babetim var mecbur giyiyorum bende ki cross bile olmuyor büyük bitane alcam mecbur