Btldrcn Merhaba kızlar Bebek yumurtlamadan sonra en erken ne zaman yerleşir veya yerleşirken belirti olur mu kasık ağrısı,göğüs ucu ağrısı gibi ?
Mahbuss Btldrcn hayır canım belirti olmaz yerleşirken Gebeligide döllenme olduktan 15 gün sonra çıkar evdeki testlerde kanda 11 gün sonra çıkar Geç döllenme olayı yoksa tabi
Esrayusuf Btldrcn merhaba canım yumurtlamadan net 14 gün sonra belli olur Buda Zaten adet gününe denk gelir her insanda belirtiler farklıdır bazılarında olmaZ bazılarında olur ama genelinde olur oda göğüs şişkinliği ve hassasiyeti kasık ağrısı bazende baş ağrısı Bublar varsa adet gününden iki gün sonra test yap çıkar heöenn
Naz2li1 Btldrcn Btldrcn bende de aynı belirtiler oldu adet belirtisi diye kale almadım tesadüf test yaptım pozitif cıktı hastaneye gittim 6 haftalık olmuş allah gönlüne gore versin 🌷
CnsyeniHamile Btldrcn ben adet olacak gibiydim canım hiçbir belirti yoktu göğsüm sisti zaten adet olacağım zaman da böyle olurdum kasık yada göğüs ucu agrısı falan yaşamadım hiç
Btldrcn Esrayusuf yumurtlama günüm 10 gün önceydi normalde hiç yaşamadığım kasık ağrılarım oluyor sürekli bir de adet olacağım zaman bile göğsüm ağrımaZdı şimdi göğüs uçlarıma dokunamıyorum allahım nolur bu ay olsun 🙏🏻test yapmaya da korkuyorum 😓
Btldrcn Esrayusuf bu ay söz verdim eşime adetim gecikene kadar test yapmayacağım diye 😕sizin belirti var mı ya da adet gecikmesi yaşandı mı ?
ozgedrms Btldrcn benim adet gecikmem olmadı hatta tam adet olacağım gün kanamam oldu normalden çok azdı ve 3 gün sürdü normalde 8 gün sürüyor ondan şüphelenip 2 tane test aldım ve ikisinde pozitif çıktı doktora gittiğimde henüz kesesi bile görünmüyordu ama kanda 480 küsür çıkmıştı 3.5 haftalıkmış o zamanlarda şimdi ise 19 haftalık oldu çok şükür bir sürü şey atlattık😬 inşallah darısı isteyen herkesin başına Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin🙏🏼
Btldrcn Esrayusuf geçen aylar bende öyleydim ya insan dayanamıyor inşallah hamilesindir o zaman canım 🙏🏻☺️
EbruIrmak Sağ kasığımda çok şiddetli bi ağrı olmuştu hamile kaldıktan hemen sonra adetim gecikmeden bu yüzden acile gittim meğer hamileymişim gebelik testinde yok denecek kadar bi çizgi çıkmıştı 4 gün önce oda hemen çıkmadı test biraz bekledi ondan sonra çıktı inşallah hamilesinizdir 😊
Btldrcn EbruIrmak yaa inşallah benim de sağ sol sürekli ağrı var inşallah psikolojik değildir bu mübarek gecede inşallah güzel haberler alırız bize de dua edin 🙏🏻
EbruIrmak Btldrcn inşallah canım benim ben geçen kandilde öğrendim 7 haftalık olduk sizlerde o güzel duyguyu yaşarsınız inşallah en yakın zamanda Rabbim isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu
Btldrcn Naz2li1 yaa inşallah adetime 5 gün var hiç ağrımayan göğüslerim ağrıyor şişti kasık ağrılarım oluyor sürekli inşallah bende hamileyimdir 🙏🏻🙏🏻
Dorukunannesi95 Btldrcn 5.haftani doldurana kadar pek belirti olmuyor 5.haftaya girince kasik agrisi gogus hassasiyeti ile basliyor canim
Dorukunannesi95 Btldrcn evet son adet tarihinden canim ilk muayenede biraz geriden geliyor diyebilir örneğin 5 haftaliksindir son adet tarihine gore ama ultrasonda 4 haftalik gorunur dert etme ilerleyen haftalarda cabuk buyuyorlar yakaliyorlar