Yadigardemir kadriye_urker bende 36 haftalık oldum gün vedi perşembe günü amaliyat olacağım tansiyon dan dolayı 37 haftalık olacağım
kadriye_urker Yadigardemir geçmiş olsun yüksek tansiyon mu birde ben şehir hastanesine gidiyorum özel ve devlet gün verme tarihleri değişiyor sanırım
kbra_d 20 Eylül ve sonrası istediğin bir gün alabiliriz dedi doktorum terazi burcuna denk gelsin hocam 23 u yapalım dedim ama tabi bebeğe bağlı o nasıl isteyecek dedi
gulcegul kbra_d ayy bende kızım dayanırsa 39+0 da 23 eylülde istiyorum anası gibi terazi olsun diye oğlum durmadı başak oldu 🫢
yeliz1923 ben 34+3 üm eylül’ü görürsem yarabbi şükür derim kızcem ne zaman gelmek isterse artık bu 3. Normal doğumum olacak 🥰
Mrv58 Masalmom_ bende Eylül’de doğum yapacağım ama daha günümüz bellı degl normal tarıh 29 Eylül oluyr ama sezeryan olacagı için once olacak bugunde kontrole gideceğim 33+3 haftalık olduk
minigim038 Masalmom_ bende 34 üm pazartesi gideceğim kontrole gün verir mi bilmiyorum 2. Sezaryen dogumum olacak
yaprakkkk_ Masalmom_ uygulamaya göre 15 Eylül gösteriyor ama normal doğum beklediğimiz için ne zaman gelir bilmiyoruz ama bir an önce kavuşmak istiyorum 🥹❤️