sedaantepli Bende erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Ablamda görünüyor dedi. hastane yakın annemin evine annemdeydim kan verdim sonuç sonra belli olacak. Nasip.
sedaantepli 14 ağustostaki kan sonucum. Daha adet gününe var . En son 23 temmuzdu regl oldum. Ağustosun 20 sinde tekrar yükselirmi acaba belkide ben kan testini erken yaptırdım. Erken gebelik testi hafif silik çıkınca.
oykuazz sedaantepli 27 Haziran da yaptırmıştım beta 2.00 çıkmıştı 31 temmuzda yaptırdım 306 ya yükselmiş en son geçen hafta da 16 bindi yükselme ihtimali var bence bekleyin hadi inşallah 🙏🏻😇
Csctr nur122123 aynı şeyleri yasamısız neredeyse ama yumurtlamam geç oldu sanırım çok istediğimden midir bilmiyorum bu belirtiler umutlandırmıştı umarım hamilesinizdir :)
sedaantepli Csctr geç döllenme olabilirmi acaba belki ben yanılıp testi erken yaptırdım . haftaya daha net kesin bir sonuç alırım umarım. 23 ağustosa az kaldı aslında. Hayırlısı olsun.
mevsimmbhr Kızlar çoğu test yanıltıcı olabılıyor silik çıksa dahi gününüz geçmeden kan vermeyın tavsıyem burada çok yaşandı aynı durum ben bıle 4 kez yalancı pozıtıf gördüm ama regl oldum sonucunda Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın takmamaya çalışın stres yaptıkça olacağı varsa da olmuyor kendımden bılıyorum 🥹 @nur122123 @sedaantepli
sedaantepli mevsimmbhr evet bende bi dahakine erken test yaptırmam. en iyisi adet haftasını beklemek. silik çizgi görmesem kan vermezdim ki dün.