allyslife merve_tp hep yok muydu bu ağrın? Benim gebeliğin başından beri neredeyse her gün var, olmadığı üst üste 3 gün yoktur herhalde🫠
temmuzonbir merve_tp benim kasık ağrım hep var bazen gayet şiddetli oluyor ama sen bi takip et dakikaları falan canım
atiyetaycaa merve_tp 37+4 ben de aynıyım bir gün boyunca düzensiz aralıklarla gelip gittiği oluyor bu ağrının sanırım yalancı sancılar 🥲
merve_tp temmuzonbir ayıptır söylemesi sanki kanamam olacakmış gibi bir his olur ya regl ağrısında öyle kesintisiz devam ediyor. Doktoruma yazdım da görmedi ayy zamanı değil ya en azından 1 hafta daha beklese
allyslife merve_tp sıcak suyun altına gir bakalım bir kuzum, belini ısıt güzelce. Doğumsa da sorun değil zaten 38.haftanı bitirmişsin, gayet zamanı gelmiş🫠 sorun olmaz sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaallah
temmuzonbir merve_tp inşAllah doğum ağrısı değildir ya öyle düşünmeyelim biz canım benim, doktor umarım hemen döner şimdi nasılsın acaba
temmuzonbir merve_tp çok şükür canım, vaktiyle hayırla sağlıkla gelsin yavrun inşAllah güzelim, aksi bir durum olursa haber edersin merak ederim 💓💓😘
merve_tp temmuzonbir ederim mutlaka bitanem, doktorum ağrı devam ediyorsa nstye girmen gerekir dedi biraz dinleneyim duş muş devam ederse bakalım ne olacak 🥲