gamze_sirin İlk kızım Nehir şimdi ikinci kızıma hamileyim Nilsu ve Nefes arasında gidip geliyorum sizce hangisi daha hoş? 🩷
merve966 NurAl_ kız ronida ne? rondo der gibi hem kaba hem çok itici ve yabancı ismi gibi ronaldoyu da çağrıştırdı. Ay lütfen el at duruma teyzeleri olarak kurtaralım bu çocuğu jdjd
NurAl_ merve966 ayyy 😃😃😃 teyzesini en sevmediğim şey birileri çocuk ismine karışması tam saygı duyarım fikrine ama yanı ne bilim illaki o olcak koymasanda darılma bizdeki değişik bsy 🙄🙄🙄 naplm kısmet demek Kürtçe ışık parlayan gün saçan demekmiş
byzcly aydankurt kimsede yok değil tabi ama açelya düşünüyoruz biz, alternatif olarak Alara da hoşuma gidiyor 😅
nurergin Benimde ilk kızımın adı efide zümra şimdi ikinciye zeynep hüma düşünüyoruz bakalım daha karar vermedik
Lodoss NurAl_ isim Kürtçeymiş anlamına baktım anlamıda güzel en iyisini siz bilirsiniz ama değişik güzel geldi bana
bemekli8gmailcom aydankurt saglikla kucaginiza alırsınız insallah🌸🤲begendigim kız isimleri Aden Lina Nefes Vera Afra Beren Azra Tuana İkra
annevibes Alâ 🤍 bilge, inci , ilke bunlarıda beğeniyorum. Hatta belki iki isim sevmem ama bilge ala, inci ala böyle birseyde koyabilirim ❤️