Ve biz bugünü çok bekledik benim mucizem güzelleri güzeli canım kızımı 01.08.2026 19.56da kucağıma aldım 💖😍
Şöyle başlayayım gebelik sürecim çok ama çok zordu sürekli ağrılar sızılar çektim sürekli her gittiğimde bir şey çıkıyordu ve cinsiyete inanmıyordum 😂 bir erkek annesi olarak uzun lafın kısası şekerim sınırda çıkmıştı bazı doktorlar şeker hastası olduğumu bazıları şeker hastası olmadığımı söyledi ve 34+4 sancılarım yüksek çıkmaya başlamıştı doktorlar hazırlıklı ol bebek erken gelecek dedi ama öyle olmadı. Ve en son kontrollerimde 39 da doğumu başlatacaklarını söylediler ve 39da gittim başlatılmadı 39+1 de gittiğimde yatış yapıldı açılmam yoktu 38.haftamdan beri sürekli merdiven çıktım yürüdüm squat ördek yürüyüşü yaptım yok hala açılma sıfır 39+1de gittiğimde ilk alttan muayenemde açılmam yoktu hala artık doğumhaneye yönlendirilecekken son kez alttan muayene yapıldı ve 3 cm açılmam olduğunu söyledi ve doğumhaneye yönlendirildim 13.40 geçe falan girdim doğumhaneye orada da muayene falan yapıldı sonra nstye bağlandım sancılarım yüksekti destek amaçlı saat 15.30 geçe falan suni verildi ve çok az açılmıştı serum sonra koridorda yürüyüş yapın dendi o ara suni kapalıydı saat 16.30 17.00 gibi tekrar suni açıldı ara ara yüksek sancılarım oluyordu ve ben onlara sakin regl sancısı gibi karşılıyordum çünkü gerçekten de öyle siz nasıl iyi karşılarsanız öyle olur ve suni o kadar abartılacak birşey değildi bana göre… Saat 17den sonra birden açılmam 5 cm oldu ve ebem artık yanımdan ayrılmadı sürekli yanımda durdu benle konuştu ve sürekli alttan muayene ederek doğumun daha hızlı ilerlemesine yardımcı oldu ve idrarımı boşalttılar o canımı yaktı biraz suyumu patlattılar hiç acı hissetmedi onda ve birden açılma 7 cm oldu ve artık 2 ebe yanımdaydı kızım yamuk duruyordu ondan doğumu zorlaştırdı kızım her sancı geldiğinde ıkındım bir ara yere indirilip çömelttiler otur ve öyle ıkın dediler öyle yaptık ve doktor gelip alttan bir müdahale etti ne yaptı anlamadım canım yandı biraz sonra birden tam açıklık hadi doğumhane dendi koşa koşa tekerlekli sandalye ile doğumhaneye gittim oraya yatırıldığımda sancılar yine gitti oğlumda olduğu gibi 😂😂 suniyi dayadılar hemen ve bir sancı girdi sadece 3 ıkınma ile kızım çıktı ve kızımın başını hissettim çıktıktan sonrada artık hissediyordum kızımın yamuk durması biraz canımı yaktı hanımefendi keyfine düşkündür de plasenta çıkarken masaj canımı yakıyordu çünkü benim karnımda sancım çok vardı ama bana sorarsanız sadece 2 saat içinde doğum oldu ve çok Şükür 19.56′da sıfır kesi ile suni sancı desteği ile kızımı aldım kucağıma 3280 kilo doğdu ben minyondum ona rağmen kesi olmadı… şuan 12 günlüğüz çok Şükür bir kaç sıkıntımız var ama Allah’ın izniyle onlarda geçecek Her halimize şükürler olsun Rabb’im herkese güzel kolay doğumlar nasip etsin ❤️ 🐣
Biraz uzun oldu kusura bakmayın canım anneler 🤭❤️