happy5 Hastane çantası için hangi lohusa takımlarını aldınız? Lohusa takımı yerine önü fermuarlı eşofman takımı koysak absürt mü kaçar? Lohusa takımı illa şart mı?
sevdakalin happy5 ben de tesettürlüyüm iki takım düğmeli aldım uzun kollu bi büyük bedeni aldım rahat edeyim diye
fikretbaciniz happy5 ben normal bi pijama takımı almıltım çıkarken de normal tenden bi elbisemi giydim
happy5 anne189 genelde beyaz takımlar tercih edilmiş ama iç gösterme açısından riskli buldun bir de çoğu v yaka düğmelilerin. Yaka kısmı açık kalır diye düşünüyorum
anne189 happy5 https://ty.gl/7ljse38ozhf5i Ben bunu aldım bitane Yumusaacık ve biri geldiğinde giyebileceğin yada yürüyüş yaparken giyebileceğin sabahlığı olmasıda harika önünü tam kapatıp belinden bağlarsın İlk başta kan vs. Durumları içinde siyah olması avantaj. Düğmeli takımımı görümcem almış normal kısa kollu bi takım ama bu sabahlığı ondada kullanırım biri gelirse vs. Diye düşündüm
kahvekedi Bende tesettürlüyüm. 2 tane siyah kısa kollu lohusa pijama takımı aldım sabahlığı da var. Fotoğraf çekimi için de beyaz lohusa takımı aldım.
kahvekedi happy5 Eminönü’nden almıştım. Link yok da iç göstermiyor . Oda kısa kollu üstünde sabahlığı var zaten.
elmom16 happy5 sabahlıklı modellerden tercih edeceğim içi kolsuz dışı uzun hırka gibi kalça falan kapatır tamamen