Sizi korkutmak veya doktorunuzun günahını almak icin soylemiyorum ancak hemsireyim ve saglik camiasında duydugum şeylere bagli olarak söylüyorum doktorunuz eger agirlikli sezaryen yapan biri ise bir bahane bulup isi sezaryen e çevirebiliyor siz planli şahsi olarak istemiyorsaniz. Belki gerçekten suyunuz azalmıştır su sızıntısı olmasa bile bebek buyudugu icin oradaki su oranı aslinda aynıdır ama bebege yetmez. Iciniz rahat etmeyecekse bir kontrol olarak baska doktora da gidin, zira ben nst de bile yanlis yere bağlayıp bebegin kalp atimi düştü acil sezaryen gibi durumlari bizzat kendi yapan arkadasimdan duydum, doktorlari oyle istedigi icin :) ya da kontrol esnasinda bebegin suyunu bilerek patlatip suyunuz geldi beklerseniz enfeksiyon olur diyerek planli sezaryen yapildigini da söylemişti :) kesinlikle meslektaslarimi kotulemiyorum her doktor bir degildir ancak maalesef boyle seyler de var. Bu sebeple iciniz rahat etmeyecekse bir baska doktora da kontrol ettirin, ama sıkıntınız yoksa dedigim durumdan dolayi da suyunuz azalmış olarak çıkabilir