iremcce canım annelere, bebek bezi ve ıslak mendili önerileriniziii bekliyorum. kullanıp memnun kaldıklarınız bebişlerinizin rahat ettigi markaları yazarmısınız rica etsem 🧡
kincikupelikiz iremcce sleepynin yenidoğan için olan mavi beyaz paketli bi ıslak mendili var h2o herhalde adı onu kullandım kuvözde istemişlerdi içeriği temiz iyi kalınlığı yumuşaklığı da ideal bence kuvözden çıkınca da full pamuk kullandım hangisi ucuzsa 😂 ek gıdadan beri de yıkıyorum poposunu bez değiştirirken. Bez olarak da sleepy h2O ile molfix premium arasında gidip geliyoruz
sum_doa iremcce ıslak mendil hiç kullanmadım kızımda sleepy bio naturelle başladık molfixe geçtik en son primadayız artık prima maalesef ki en iyisi 🥹
Elfidanur iremcce ıslak mendıl Sleepy kullanıyorum ama bezı bebegımi pişik yaptı suan molfıx mavı paket kullanıyorum çok memnunum pamuk gıbı böyle var yok arası sızdırma vs de yapmadı ayrıca
temmuzonbir iremcce çok araştırdım bez içinde ıslak mendil içinde en memnun kalınan molfix ben slpeeydir sanmıştım ama değilmiş o yüzden izotonik olan molfixten aldım bezide ıslak mendilide