akbltsvda Ben bugun tam 36+0 haftalik oldum. Kontorlum vardi NST de sanci cikti ve bebebisin kalp atislari cok hizliydi. Sonrasinda serum aldim nst cekildi normale dondu. ⅔ saat once eve geldim. Ama makatimda sirtimda fena agri var yarim saatte bir sancilarim gidip geliyor. Alltan bakti 1 cm önceki dogumdan kalan aciklik varmis🥺doktor evin uzaksa yatis yapayim mi dedi istemedim. Sizce dogum yakinmidir ya
akbltsvda allyslife valla bebis onu hic demedi ki yaaa🥺bende hic sormak gelmedi aklima. Bakar giderim dedi ama acile yonlerdirdi sancili gebe diye
allyslife akbltsvda yani 40-50 de sancı, 60-80′de doğum için 80 ve üstü gerekiyor. Eğer sancılar 50-80 arasındaysa mesela doğuma daha var denir. Sık sık 80′den yukarıda ise o hafta doğum beklenir
akbltsvda allyslife hadi inslh yaaa bari 37 bitirelimm🫠korktumm acikcasi. Beni sancilar dgl bebegin kalp atisinin hizlanmasi korkuttu
allyslife akbltsvda 36 bitmiş zaten, haftaya perşembe 37 bitiyor, korkma vakti gelmiş bir şey olmaz kilosu iyiyse🫠 evet kalp atışını gördüm de doktor bir şey demediyse diye korkutmamak için söylemedim🤐 stres mi yaptın nst esnasında? Ondan kaynaklı da olabilir
akbltsvda allyslife yoo aslinda cok rahattim. Sanirim kalp atisindan oturu acile yonlendirdi. Ordan serum alinca 2. Nst de duzeldi. Tekrar olmasindan tedirginim acikcasi