vanilyalibuse elim her an karnımda, sürekli karnımı okşuyorum, böyle yaptığımda sanki miniğimle iletişim kuruyormuşum gibi hissediyorum, dün gece elim karnımda uyudum, siz de benim gibi misiniz? 🥹🤍
sillaaa vanilyalibuse ben ilk öğrendiğimde öyleydim bir video izlemiştim videoda elimizin karnımıza gitme sebebini onu koruma içgüdüsüyle yaptığımız söyleniyordu
sum_doa vanilyalibuse ilk çocuk muhtemelen ilk kızımda ben de öyleydim şimdi hamile olduğumu unutuyorum kızım gelip bebekk uyuyo dimi sorunca aklıma geliyor heyecan harikaa bir his sağlıkla gelsin ❤️🥹
allyslife vanilyalibuse sadece ben değil, eşim de öyle😂 akşam yanıma oturduğu, gece uzandığımız gibi eli hep karnımda sürekli karnımla konuşuyor, her tekme atışında hissettin mi bak nasıl güçlü vurdu diyor😂😂 oysa tekmeyi ben yiyorum o dışarıdan hissediyor sadece😂 ailecek hamileyiz biz🐣
Luise vanilyalibuse Ay evet bende böyleyim sürekli karnımı okşuyorum hissediyordur bence bebişlerimiz aramızda bağ oluyor 🤍😊🥰
vanilyalibuse sum_doa yaa evet ilk 🥹💗 inşaallah çook teşekkür ederimm 🌸💗 siz de minnağınızı sağlıkla kucağınıza alın diğer minnağınızı da sağlıkla sıhhatle büyütün ✨☺️
anonimhesappp Sevip okşuyorum özellikle hıçkırık tutunca yada çok kıpırdayınca sanki şefkate ihtiyacı var gibi hissediyorum 😂 Sadece karnımı severken sesli konuşamıyorum o hala garip geliyor nedense 😂😂🤷🏻♀️
zehrakrdg anonimhesappp hamileyken güzel kızım,canım kızım cümlelerini söyleyerek çok seviyordum. Şimdi 6 aylık bunları kullanınca daha farklı tepki veriyor daha çok heyecanlanıyor 🫠
vanilyalibuse sillaaa çook teşekkür ederimm, inşaallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım 🌸🎀🥹
vanilyalibuse allyslife hahahahahah yaaaa ne güzellll maşaallahh 🥹🥹💗💗 arada eşim de okşuyor, bazen öpüyor ☺️🐣 mükemmel bir his Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💖
allyslife vanilyalibuse Allah razı olsun aşkım🫠 eşlerin bu minnoşluğu çok hoş ya maşallah daim olsun💖 hele öpmeleri içim eriyor, eşim de her sabah işe giderken akşam da gelir gelmez önce beni sonra karnımı öper aylardır rutin oldu🫠 amiiiiin amiiin sağlıkla kolaylıkla kavuşmak nasip olsun💖🫧
vanilyalibuse allyslife oyyy maşallah subhanallah 💗🌸🥹🎀 Rabbim daim etsin kuzum benimmm 💕💕💕🥹🥹🥹 amiinn inşaallah sağlıkla sıhhatle zamanında kolaylıkla kavuşalım yavrularımıza 🥹🌸💕 bu arada kız anneliği hemen yüklendi bana hahahaha bu anı bekliyormuşum
allyslife vanilyalibuse amiiin bir tanem amiiiin, Allah razı olsun🌸 evimizde huzurumuz daim olsun🫠 amiiin kolaylıkla sağlıkla kavuşacağız az kaldı🫠💖 hahahahaha yerim seniii, biz anneliğe çok hazırmışız cinsiyetten bağımsız hemen şekil aldık😂
vanilyalibuse allyslife amin inşaallah senden de Allah razı olsun balım benimmm 🥹🥹💕💕 yaa amiin inşaallah, o huzur o kadar önemli ve kıymetli ki, huzur kalmayınca yuva da yuvalıktan çıkıyor… ayy evett az kaldı kuzumm 🥹💞 zaman su gibi zaten 🥹 hahahahaha hakikaten öyle şimdi doktor bana kızın değil oğlun olacak dese yine çabuk adapte olurum herhalde 😅
allyslife vanilyalibuse amin bir tanem🥹💖 kesinlikle ya aman aman evimiz hep şen şakrak olsun, bebişlerimizin kahkahasıyla dolsun🫠💖 zaman bana 25′e kadar asla geçmiyordu şükür 31 bitti🥹 az kaldı diyip teselli ediyorum kendimi🥹 ahahhaha evet yine hemen kabullenir yola devam edersin hiç şüphem yok, detaylıda da netleştirsinler de daha cinsiyeti değişmesin😂 insanın kafası karışıyor, alışverişi var daha bunun..