Elifsetenay Merhaba kızlar buğün kontrolüm vardı doktorum 6 nisan Cumartesi için gün verdi. Şuan 37+6 günlük bebeğim Cumartesi günü 38+4 olucak. Ultrason da 3.300 kilo çıktı ama doktorum karnıma baktı 2.800 yada 2.900 dedi zayıf biraz dedi. Tabi ki bir anne olarak morelim bozuldu😔 sizce toparlanır mı bebeğim 4 gün de ?
rabiagucer03 Elifsetenay maşALLAH'ı var bitanem sakın bozma moralini ben de çarşamba günü sezeryan olucam 2700 ölçtü ama aynı şeyi banada dedi 2700 den zayıf olur dedi ama çok şükür sağ olsunlar kilo alınır bozma moralini güzel anne ,😍
Nryseda Elifsetenay benim normal doğum olacak tı tı. 18 gün vardı. Ama bebiş biraz fazla büyümüş. Gelişimini tamamlamış o yüzden haftaya salı günü sezaryanla alacak galibi
Nidaa34 Elifsetenay Benim kızımda 6 Nisa’n doğumlu cumartesi 1 yaşımızı kutluyoruz 🙂 Doğumdan önce ultrasonda 3.100 gram dedi 2700 doğdu bende çok üzülüyordum zayıf diye ama maşallah o kadar çabuk toparladı ki hiç sıkma canını sağlıklı doğsun da 1 ay 40 güne toparlar allahın izniyle
nnzl rabiagucer03 allah yardımcımız olsun. 😊Benim genel anestezi olacak. Biraz korku ve bol heyecan var
Elifsetenay rabiagucer03 Rabbim kolay kurtarsın canım. Sağlıklı şekilde alırsın bebeğini kucağına inşallah