allyslife sukrankbk yok yok hiç kötü düşünme inşaallah sağlıkla güzellikle yükselir ve kavuşursunuz bebişinize🐣 benim de 8haftalık bir kaybım vardı öncesinde ama bak, nasip olunca oluyor yine🫠 güzel düşün güzel olsun🫠
sukrankbk allyslife inşallah bakalım yarın tekrar kan vermeyi düşünüyorum her an değerim düşücekmiş gibi hissediyorum
allyslife sukrankbk hayır hiç kötü düşünme, böyle yaparsan kötü sonuçlar tabii ki.. erken test verme. 48 saatte 1 vermen yeterli.
nur007 sukrankbk 4 haftalık falan dı 800 ile öğrendim kızımda daha düşük değer ile öğrenmiştim yanlış hatırlamıyorsam önemli olan iki günde iki katı artması değerin
zuzu_59 sukrankbk Biz eşimle erkek hissediyoruz. Hatta ailelerimizde erkek hissediyor. Ama sağlıklı olsun da kalanı hiç fark etmez
zuzu_59 sukrankbk Amin. Sizinde öyle olur umarım. Sizin bebişte büyüsün aynı konuyu sizin içinde konuşuruz inşallah 🙏
28kbr sukrankbk önemli olan 48 saatteki artış beta değerinin kaç olduğu önemli değil içiniz çok rahat olsun
sukrankbk zuzu_59 umarım büyüdüğüne şahit olayım da sizinle tekrar heyecanımı paylaşacağım salmam daha sizi 😂
zuzu_59 sukrankbk Ne salması aslaaa öyle bir şey yok, ben her gün aktifim (durduk yere gelen uyku zamanlarım hariç). O yüzden hep yazabilirsiniz hem birbirimizle konuştukça birbirimize yardım ettikçe bu günler daha kolay geçer
sukrankbk allyslife yarın sabah verecektim normalde aynı saatte vermek önemliyse gece vereyim yine aynı şekilde