sillaaa erkeği kızı kalmadı artık apartmanda çocuk büyütmeye çalışıyoruz en ufak sesten komşular rahatsıx oluyo dur yapma etme diyoruz.ilk 1 sene kolay ayaklanmaya başlayınca zor tabi biz ewde herşeyi kaldırdık tv ünitem bomboş orta sehpam yok😂 camlar kilitli değil direk çiwili.çekmecelere kilit takmadık direk kulplarını söktük konsolu aynen öyle ama büyük oğlum artık öyle de açıyo🙈 yaklaşık 1 aydırda köydeyim onlar temiz hawa alsın organik yesin içsinler rahat hareket etsinler diye.ama güzel taraflarıda war tabiki onlar oynayıp gönüllerince eğlenince ben dha çok mutlu oluyorum çocukluklarını yaşıyolar diyorum.haywanlarla flan da iç içeler.uykuları bile maşallah düzene girdi burda çünkü yoruluyolar.biri 3 biri 15 aylık kawga da ediyolar😂 büyük hırpalıyo küçükte artık karşılık weriyo oyuncağını alıyo kaçıyo flan🙈 2 sininde sewgisi bambaşka yazacak dha çok şey warda kolay çocuk yok malesef.kız çocuğunu anneye yakın olsunlar ilerde dertleşme flan için diyolar haklı olabilirler tabi. Ama rabbim nasip ettiyse war bi bildiği böyle olmask gerekiyomjş.neşe bolluk bereket getirsinler ewlerimize 🙏