tortillam_ kurabiyebiri 34+3 üm. Belki bu haftada nst girecektim ama doktora bir 2 hafta daha gidemeyeceğim.36+3 de anca giderim. Nst de sonuçlar nasıl çıktı
gzm123_ kurabiyebiri ben de 33+5 deyim bu cumartesi ilk nst ye giricem bebiş 31. Haftada 2075 kg idi 2 hafta önden gidiyor vallahi iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim bakalım cumartesiye kaç olmuş olcak☺️
kurabiyebiri tortillam_ ben bu gün 34+0 ım haftaya cuma yine gireceğim 35+1 de normal çıktı şuanlık her şey
Tortilla kurabiyebiri cok guzel oluyor kalp atısnı dınlemek😍🥰 bende heycanlanıyorm kıpırdayınca nabzı nasık yukselıyordu
kurabiyebiri tortillam_ tortillam_ sizin cinsiyet ne peki , benim erkek :) 47/48 cm dedi doktor kilosu da 2835 olmuş sevindim
tortillam_ kurabiyebiri benimde kız. En son 32+1 de gitmiştim. 1940 gr demişti. Suan ne durumdayız bilmiyorum. Arabasız kaldık hastaneye gidemiyoruz. Otobüsle gitsem perisan olcam. Birde önünden geçmiyor. İlçeden ile gitmem lazım.
tortillam_ kurabiyebiri ne önde ne geride dedi son gittiğimde. Onun öncesi 1 hafta geri düşmüştük şekerden dolayı. 3 kg gördük mü yeter çok kiloymuş falan suan o son düşündüğüm 😂
kurabiyebiri Tortilla ben onu sancı sandım ilk başta hemşireye ben çok iyiyim niye burada 150 yazıyor dedim bana güldü 🤣
kurabiyebiri gzm123_ benimde 31. Haftada 2105 gr dı 34. Haftada 2.835 gram olmuş sizinde 3 kilo olmuştur ortalama :)
gzm123_ kurabiyebiri ay ama çok değil mi sizin doktorunuzun yorumu ne oldu bu konuda nasıl doğurcaz biz normal yollardan 😳
kurabiyebiri gzm123_ benim doktorum 40. Haftaya kadar beklersek 4 / 4,5 kilo doğar normal doğuma alamam bu şekilde dedi bakalım henüz belli değil doğum şekli . Ben diyet de yapıyorum ama ona rağmen kilo alıyor bebek ben sadece 5 kilo aldom toplam
gzm123_ kurabiyebiri benim doktorumda laf arası bir defa olmadı 38 de doğumu başlatırız demişti ama yarın ne diyecek bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun